ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Νεανικό και ανταγωνιστικό σύνολο

*ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ *Χ. ΚΟΤΣΙΒΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ *Δ. ΚΟΥΚΟΥΛΙΑΥΚΑΣ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΘΕΛΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2021 21:30

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ θα δώσει το «παρών» στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της μεγάλης τοπικής κατηγορίας με στόχο να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής. Οι άνθρωποι του Συλλόγου παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία τους, που είναι η αξιοποίηση των παιδιών που προέρχονται από την Ακαδημία και η προώθησή τους σε μεγαλύτερες ομάδες.

«Οι στόχοι μας είναι οι ίδιοι με τους περσινούς. Απλά άλλαξε η χρονιά. Η ομάδα παραμένει σταθερή στη φιλοσοφία της, δηλαδή στηρίζεται στα δικά της παιδιά» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Κοτσιβός και πρόσθεσε:
«Θέλουμε να διατηρηθούμε στην κατηγορία, κάτι που δεν θα είναι εύκολο γιατί αναμένεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι. Η ομάδα διαθέτει ένα νεανικό σύνολο με παιδιά από τις ακαδημίες και παράλληλα υπάρχει ένας κορμός έμπειρων παικτών που στηρίζουν τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες.
Για τον λόγο αυτόν δεν έχουμε κάνει μεταγραφές. Ενδέχεται να κάνουμε μία ή δύο το πολύ μόνο εάν χρειαστεί και θα πάρουμε παίκτες που θα ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας.
Το όραμά μας είναι ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ να παράγει ταλέντα και να τα προωθεί σε μεγαλύτερες ομάδες. Είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα του Αλέξανδρου Παρλάτζα που πέρσι έπαιξε στη Γ’ Εθνική με τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδα της Super League 2, ωστόσο λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα επαγγελματικής ομάδας, αλλά και του Κώστα Γκρόζου που πήγε στην Κ-15 του Ολυμπιακού, ενώ είμαστε πολύ κοντά στο να δώσουμε έναν ακόμα παίκτη στην Κ-16 του ΠΑΟΚ.
Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες λόγω της πανδημίας, αλλά όλη η Διοίκηση ενωμένη κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να κρατήσουμε όρθιο τον Σύλλογο και είμαστε από τις πρώτες ομάδες που συμπεριληφθήκαμε στο Μητρώο της ΓΓΑ» κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΛ Αβέρωφ.
ΓΙΑ 10η ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ «ΤΙΜΟΝΙ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Δέκα χρόνιας προσφοράς στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ κλείνει φέτος ο τεχνικός Δημήτρης Κουκουλιαύκας, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον γυμναστή Φάνη Τσιτρούλη. Όπως επισήμανε τίποτα δεν είναι εύκολο και για να πετύχεις αυτό που θέλεις πρέπει να δουλέψεις σκληρά.
«Καταρχάς εύχομαι σε όλους υγεία για να μπορέσει να ξεκινήσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα ομαλά και χωρίς μεγάλα προβλήματα. Εμείς για μία ακόμα χρονιά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες, στηριζόμενοι πάντα στα δικά μας παιδιά. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Έχουμε έναν πολύ μικρό κορμό έμπειρων παικτών που είναι απαραίτητος και από κει και πέρα δίνουμε ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά. Θα χρησιμοποιήσουμε και φέτος πολλά νέα παιδιά από την ηλικία των 15 ετών και άνω, τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας αυτό. Θέλουμε να αναδεικνύουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να συνεχίσουν σε μεγαλύτερες ομάδες.
Σε ό,τι αφορά το νέο πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι απαιτητικό γιατί όλες οι ομάδες βλέπουμε ότι ενισχύονται σημαντικά. Θέλει σκληρή δουλειά και πολύ κόπο. Τίποτα δεν είναι εύκολο για κανέναν. Οι παίκτες μας δείχνουν διάθεση, ανταποκρίνονται σ’ αυτά που τους ζητάμε και σε συνάρτηση με τις εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις που διαθέτουμε ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά» είπε ο Δημήτρης Κουκουλιαύκας.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων (κάποια από αυτά δεν έχουν οριστικοποιηθεί σε ποια έδρα θα διεξαχθούν) έχει ως εξής:
22/8 με Πελασγιώτιδα (εντός)
25/8 με Αστραπή Ν.Π.
29/8 με Κ-19 ΑΕΛ (εντός)
4/9 με Όλυμπο Γόννων (εντός)
7/9 με Λαρισαϊκό (εκτός)
11/9 με Αμπελιά
18/9 με Δήμητρα Γιάννουλης
23/9 με Μαχητή Τερψιθέας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass