Πρώτο φιλικό με τον Π.Ο.Ε.

*ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ *ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ο MARCELO STRACCIA

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2021 21:00

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος θα επιδιώξει να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές του σωματείου.
Οι παίκτες ανταποκρίνονται στη δυσκολία των προπονήσεων, αλλά και στη φιλοσοφία που έχει ο Αργεντίνος προπονητής Marcelo Straccia, που ονειρεύεται μια ομάδα η οποία σε όλα τα ματς θα είναι σοβαρή και δημιουργική.


Στο αρχικό λοιπόν μικρό διάστημα της προετοιμασίας, υπάρχει η σχετική ικανοποίηση, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους και δυνατότητες, τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη το πρωτάθλημα της Super League 2.
Αυτό θα γίνει μετά και τα φιλικά παιχνίδια, με το πρώτο να διεξάγεται αύριο στην Ελασσόνα όπου ο Απόλλωνας θα φιλοξενηθεί κόντρα στον τοπικό ΠΟΕ, που έχει προπονητή, από φέτος, τον Βαγγέλη Μόρα, πρώην αρχηγό του.
Οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετική κατηγορία ΠΟΕ (Γ’ Εθνική) και Απόλλων Λάρισας (Super League 2) κι έτσι θα είναι ένα καλό «τεστ» για τους δύο συλλόγους στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Η ομάδα της Ελασσόνας προετοιμάζεται για την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στην ΑΕΠ Κοζάνης την Κυριακή 29 Αυγούστου, ομάδα που αντιμετώπισε και πέρυσι στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
*Το αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και ο Marcelo Straccia θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα από τους «κυανόλευκους» ποδοσφαιριστές.
ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
Στην είσοδο του γηπέδου της Ελασσόνας, θα υπάρχει κουμπαράς, όπου ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει με όποιες δυνατότητες έχει, για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων της Εύβοιας.
Επίσης, όποιος φίλαθλος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί από την είσοδο του γηπέδου και εισιτήριο διαρκείας του ΠΟΕ για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ
Κατά τα άλλα, εντός έδρας θα αγωνιστεί ο Απόλλωνας την Τετάρτη 25 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. στη Φιλιππούπολη με τη Νίκη Βόλου και θα ακολουθήσει νέα δυνατή φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πιθανότατα στη συμπρωτεύουσα.
Ο κ. Straccia θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει ακόμα περισσότερο το δυναμικό της ομάδας και κατόπιν θα κάνει τις σχετικές εισηγήσεις του στη διοίκηση, μετά τα παραπάνω φιλικά παιχνίδια.
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΚΛΑΟΥΣ
Κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας θα βρεθεί τη νέα σεζόν ο Στέφανος (Κλάους) Αθανασιάδης (φωτ.), ο οποίος υπέγραψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο διεθνής φορ ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα.
Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανσερραϊκό, με τον οποίο εντυπωσίασε, για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ έπειτα από έναν χρόνο.
Την επόμενη επταετία αποτέλεσε τον αρχηγό και ηγέτη του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ το 2017 μετακόμισε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα. Έναν χρόνο αργότερα γύρισε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα.
Έχει χριστεί διεθνής 12 φορές με την Εθνική ομάδα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στις 7 Ιουνίου 2011 σε ένα φιλικό με το Εκουαδόρ, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U-19 και U-21. Να σημειωθεί πως στην καριέρα του μετρά 391 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 120 τέρματα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass