Ομαλά εξελίσσεται η προετοιμασία της ΑΕΛ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ Ο ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ - ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΤΣΙΑΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2021 21:09

Χωρίς προβλήματα και με τους παίκτες να δείχνουν θέληση, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2021-2022.


Προετοιμασία που εξελίσσεται ομαλά για τους «βυσσινί» και το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται μέχρι τώρα ουσιαστικά προβλήματα.
Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας, προσπαθώντας να βελτιώσουν τις ατομικές τους επιδόσεις αλλά και να δημιουργήσουν ένα ομοιογενές σύνολο.
Πάντα φυσικά με τις οδηγίες του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου, του συνεργάτη του Ηλία Κώτσιου, αλλά και όλων που είναι δίπλα τους, του Τάκη Παραφέστα, του Μιχάλη Ζιώγα, του Κώστα Μαντζιώκα και του Βαγγέλη Τσότσα.
Όλοι τους εκπέμπουν ηρεμία και συμβάλλουν μέχρι τώρα στο να γίνονται οι προπονήσεις σε κατάλληλες συνθήκες και ρυθμούς.
Χθες έγινε μία προπόνηση, σήμερα θα πραγματοποιηθούν δύο, αύριο μία, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι στο Μακρυχώρι με τον Αετό στις 18:00.
Σε αυτό το ματς λογικά ο προπονητής της ΑΕΛ θα τεστάρει τους νέους παίκτες της ομάδας, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Από πλευράς προβλημάτων, ευχάριστα ήταν τα νέα χθες για τον Αποστόλη Κοτσιανούλη, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στη φιλική αναμέτρηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης επανήλθε κανονικά στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ντίνου Γκράουρ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2
Η ΕΠΟ μετά τη θετική απάντηση από τους Πανιώνιο και Ζάκυνθο απέστειλε νέα πρόσκληση για την κάλυψη των κενών στη SL2.
Πανιώνιος και Ζάκυνθος ήταν οι ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της ΕΠΟ και δήλωσαν συμμετοχή στη Super League 2, πληρώνοντας και το παράβολο (7.500 ευρώ).
Αντίθετα, Ποσειδώνας Μηχανιώνας και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου δεν απάντησαν έως και χθες που ήταν η προθεσμία, και έτσι θα συνεχίσουν στη Γ’ Εθνική.
Κατά πληροφορίες, στον Πανιώνιο δεν αποκλείεται σήμερα να καταθέσουν και το ποσό της εγγυητικής (150.000 ευρώ) καθώς τα χρήματα έχουν βρεθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ ήδη υπάρχουν επαφές με υποψήφιους επενδυτές. Στον ίδιο δρόμο κινείται πλέον και η Ζάκυνθος που ενεργοποιείται για την εγγυητική.
Θυμίζουμε πως εκτός από την εγγυητική, χρειάζεται και μετοχικό κεφάλαιο 350.000 ευρώ ώστε να εξασφαλιστεί η αγωνιστική παρουσία της κάθε ομάδας στη SL2.
Όσο για τα κενά που απέμειναν, η ΕΠΟ έστειλε νέα πρόσκληση στον Αστέρα Βλαχιώτη και τον Απόλλωνα Πόντου που έχουν διορία έως και τη Δευτέρα (23/8) να απαντήσουν εάν θα αγωνιστούν στη Super League 2.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass