Φιλική νίκη του Οικονόμου, 1-0 τον Αετό Μακρυχωρίου

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΖΗΣΗ ΒΛΙΩΡΑ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2021 20:15

Σε φιλικό αγώνα αναμετρήθηκαν χθες στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Αετός Μακρυχωρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των προσεχών επίσημων υποχρεώσεών τους.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 1’ ο Κυριάκος Σεμερτζίδης με διαγώνιο σουτ, ενώ στο φινάλε του 80λεπτης διάρκειας αγώνα (80’+2’) καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Δ. Μουλτσιά από τον Γκαμπέτα, αλλά ο Πατέτσος απέκρουσε την εκτέλεση του Αθανασούλη.
Πάντως, οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ελλείψεις, κάτι που σαφέστατα περιόρισε τις επιλογές των δύο προπονητών.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο επανεμφανισθείς μετά από διετία Λάμπρος Βλιώρας, με τη συνδρομή των βοηθών Τάνιας Κουτίνα - Γιάννη Ρουπέλα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν. Δραχαλίβας, Παπαθανασίου, Στ. Δραχαλίβας, Σουγλής, Αθανασούλης, Πάτσης (46’ Αναγνωστούλης), Ντάλλας, Μιφτάρι, Σεμερτζίδης (56’ Δ.Μουλτσιάς), Κατσαρός (67’ Γεωργούλης), Κωνσταντινίδης (35’ Πίπιλας).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας): Πατέτσος, Παϊτέρης (46’ Γκαμπέτας), Μητάκος (56’ Λάλλας), Σιάτρας, Κουμπούρας (62’ Παϊτέρης), Ντιντής (46’ Ποτός), Γκιουρσάνης (56’ Καλόγηρος), Παπαδόπουλος, Βλαχάκης (46’ Γαγάρας), Μάντζαρης (56’ Γκαμπούρας), Μπενεχούτσος.
* Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης τίμησε τη μνήμη του προσφάτως αποδημήσαντος παλαιμάχου διαιτητή Ζήση Βλιώρα, απονέμοντας διά του αντιπροέδρου Γιώργου Παπαευθυμίου αναμνηστική πλακέτα στον γιο του Λάμπρο Βλιώρα, παρουσία της μητέρας του και συζύγου του εκλιπόντος Βασιλικής και των υπολοίπων μελών της οικογένειάς του.
* Σε «κατασκοπευτικό» ρόλο βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου ο προπονητής του ΠΟ Ελασσόνας Βαγγέλης Μόρας, ενώ το παρών έδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Άλκης Χατζηβασίλης, αλλά και ο νεοεκλεγείς σύμβουλος της ΕΠΣΝ Λάρισας Θανάσης Μπίζιος.
* Στις 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Οικονόμου με την επίβλεψη των Νίκου Καραμήτσιου - Θανάση Μπαρδανίκα - Γιάννη Σκάντζου.
* Συναυλία με την τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα θα διοργανώσει στις 4 Σεπτεμβρίου ο Αετός Μακρυχωρίου, με στόχο την οικονομική του ενίσχυση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό γήπεδο Μακρυχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass