Δωτιέας Αγιάς:

Με το βλέμμα πάντα ψηλά

*ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» *Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η Γ‘ ΕΘΝΙΚΗ *Κ. ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ: ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2021 21:30

Η περυσινή χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Δωτιέα Αγιάς. Η ομάδα απολάμβανε τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν της επέτρεψε να υλοποιήσει τον στόχο της και να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική.


Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί τη φετινή αγωνιστική ταυτότητα του Δωτιέα, που με άλλα λόγια θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε την περασμένη χρονιά, δηλαδή να κερδίσει το στοίχημα της ανόδου στη Γ’ Εθνική, στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει την έμμεση τρόπον τινά «αδικία» και να επισφραγίσει την κυριαρχία του στον χώρο του μεγάλου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του νομού.
Η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου και με στοχευμένες προσθήκες να ενισχυθεί εκεί που έπρεπε, ενώ η παρουσία αφενός του κ. Κυριάκου Καφανέλη στον προεδρικό θώκο και αφετέρου του Τάσου Μπεριτζά στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» καταδεικνύει τα φιλόδοξα σχέδια της ομάδας.
«Σαν σλόγκαν για τη φετινή χρονιά έχουμε το εξής: Ξεκινάμε φέτος από κει που σταματήσαμε πέρυσι, δηλαδή στόχος μας καθαρά είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Καφανέλης, προσδιορίζοντας επ’ ακριβώς το στίγμα του Δωτιέα Αγιάς στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και πρόσθεσε:
«Το διάστημα της διακοπής λόγω της πανδημίας το αξιοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε γηπεδικές υποδομές. Έτσι η ομάδα θα έχει προπονητικό κέντρο το γήπεδο της Δήμητρας, με δύο βοηθητικά γήπεδα σε Μεταξοχώρι και Νερόμυλους. Φέτος ο Δωτιέας Αγιάς θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με έδρα την Ανάβρα (ενώ δεύτερη έδρα θα δηλωθεί το γήπεδο Μελιβοίας) έως ότου ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο Αγιάς, περίπου τον Νοέμβριο. Σ’ αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να τονίσουμε ότι μας βοήθησε ο Δήμος Αγιάς και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων.
Τέλος σε ό,τι αφορά στη φετινή χρονιά, σίγουρα μας προβληματίζει γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά ελπίζουμε να πάνε όλα ομαλά» κατέληξε ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς.
«ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ»
Από την πλευρά του ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς -που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Παπαρίζο, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Λεωνίδας Κιόρογλου- επισήμανε:
«Καταρχήν εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία. Να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με όποιες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν και να αναδειχθεί ο πρωταθλητής, ούτως ώστε να διεκδικήσει στη συνέχεια την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Θα είναι δύσκολη χρονιά γιατί όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας. Ελπίζω να μην έχουμε διακοπές. Είναι πολύ δύσκολο να επαναφέρουμε τους παίκτες στο επίπεδο που ήταν πριν, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής.
Κρατήσαμε σε ποσοστό 90% το περσινό ρόστερ και προσθέσαμε αξιόλογους και ποιοτικούς παίκτες που είναι κοντά στην κουλτούρα και τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργήσουμε.
Στόχος μας είναι να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι, δηλαδή να τερματίσουμε στην πρώτη θέση και να διεκδικήσουμε στα μπαράζ την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας καθώς αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί με αξιόλογους παίκτες».
*Πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας, πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας.

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Έφυγαν: Ν. Γούτος, Μάνσε, Κόκκινος, Φαρμάκας, Τσιάκος, Φασούλας, Βλάχος.
Ήρθαν: Λεσάι (Μακρυχώρι), Μπλατσέρι (Χάλκη), Γκατζούλης (Μαυροβούνι), Κουτσογιαννούλης (Ορεστιάδα) και αναμένεται ο Πότσι.
***
Τα φιλικά

25/8: Με Οικονόμο Τσαριτσάνης (εκτός)
28/8: Με Αχιλλέας Φαρσάλων
1/9: Με ΑΣ Βορειοηπειρωτών (εντός)
5/9: Με ΠΟ Ελασσόνας (εκτός)
8/9: Με Σμόλικα Φαλάνης (εντός)
12/9: Με Αγ. Άννα Βόλου (εντός)
Επίσης έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες με Απόλλωνα Λάρισας και Ολυμπιακό Βόλου οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
***
Τι είπαν οι παίκτες

Την αισιοδοξία ότι ο Δωτιέας Αγιάς θα πετύχει τον στόχο της ανόδου εξέφρασαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:Βασίλης Ντακούλας: «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει το σθένος να πετύχει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι. Έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και σε συνδυασμό με το αξιόλογο έργο του προπονητή μας κ. Μπεριτζά και των συνεργατών του, αλλά και με τη στήριξη του προέδρου κ. Καφανέλη και της διοίκησης που πάντα είναι δίπλα μας μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».Γιώργος Λεσάι: «Ήρθα σε μία ομάδα που θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων του συλλόγου. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του στόχου μας».Στέλιος Πατσιωτός: «Ο Δωτιέας Αγιάς είναι μία ομάδα που έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να υλοποιήσουμε το μεγάλο άλμα στη Γ’ Εθνική».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass