Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τον Μέσι

*ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ 2+1 ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2021 20:25

Το μεγαλύτερο «μπαμ» των τελευταίων ετών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε με κάθε... επισημότητα χθες το βράδυ. Ο Λιονέλ Μέσι έγινε και με τη... βούλα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 ετών με τη γαλλική ομάδα, η οποία τον «παρουσίασε» κι επίσημα στον κόσμο της μέσω ενός βίντεο δύο λεπτών.


Η ανακοίνωση της Παρί για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι: «Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υπογραφή του Λέο Μέσι για δύο χρόνια με επιλογή ενός τρίτου έτους. Ο 6 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δικαιολογημένα θεωρείται θρύλος του παιχνιδιού και αληθινή έμπνευση όλων των ηλικιών, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου. Η υπογραφή του Λέο ενισχύει τις φιλοδοξίες της Παρί Σεν Ζερμέν και παρέχει στους πιστούς φίλους του Συλλόγου, όχι μόνο ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ, αλλά και στιγμές απίθανου ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια».
Από την πλευρά του ο Αργεντινός σούπερ σταρ στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Παρί, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα όσα αφορούν τον Σύλλογο ταιριάζουν με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου.
Γνωρίζω πόσο ταλαντούχο ρόστερ και προπονητικό επιτελείο υπάρχει εδώ. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να κτίσουμε κάτι ξεχωριστό για τον Σύλλογο και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ ντε Πρενς». Ο Λιονέλ Μέσι θα φορά στην Παρί Σεν Ζερμέν το νούμερο 30, στη φανέλα της νέας του ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass