«Συναντήθηκαν» 20 χρόνια μετά Βαγγ. Μόρας - Παν. Νούσιας!

* ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΤΟ 2000

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2021 20:00

Αντιμέτωποι βρέθηκαν το Σάββατο με διαφορετικές ιδιότητες δύο 40χρονοι, των οποίων η ποδοσφαιρική διαδρομή παρουσιάζει πολλά ενδιαφέροντα σημεία, με κυριότερο το κοινό τους πάθος για το αγαπημένο τους άθλημα.


Κατά τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΟ Ελασσόνας και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, πραγματοποίησε το προπονητικό του ντεμπούτο, για λογαριασμό των γηπεδούχων, ο γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1981 Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος πρόσφατα έδωσε τέλος στην ενεργό δράση ως παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2, ενώ -από την άλλη πλευρά- την εστία των φιλοξενουμένων υπεράσπιζε κατά το πρώτο ημίχρονο, ο γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1981 Παναγιώτης Νούσιας που επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά μετά τις 25 Οκτωβρίου 2020 (αγώνας Γ’ Εθνικής ΠΟ Φήκης - Οικονόμος 1-0, τελευταίος πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας).
Οι δύο ποδοσφαιριστές, έχοντας ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, μεταγράφηκαν -με διαφορά λίγων ημερών- τον Ιανουάριο του 2000 σε ηλικία 19 ετών στην ΠΑΕ ΑΕΛ, που τους απέκτησε από τον ΑΟ Αμπελοκήπων και τον Οικονόμο, αντιστοίχως, σε περίοδο κατά την οποία αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική.
Από εκεί και έπειτα, Μόρας και Νούσιας ακολούθησαν ο καθένας το δικό του ποδοσφαιρικό «ταξίδι» για να συναντηθούν και πάλι, δύο δεκαετίες μετά, με τον τρόπο που περιγράφηκε στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας...

ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ
Στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, του πέμπτου κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προχώρησε η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, εντάσσοντας στη δύναμη της ομάδας τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Κατσαρό, που αγωνιζόταν στον Σμόλικα Φαλάνης. Ο Κατσαρός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Τυρνάβου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στον Ηρακλή Λάρισας. Έχει διατελέσει στο παρελθόν και στέλεχος των Μικτών ομάδων της Ένωσης.
* Παράλληλα, με εισήγηση του προπονητή Νίκου Φώλλα, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον 19χρονο επιθετικό Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και πέτυχε ένα γκολ, στον αγώνα Οικονόμου - Κοζάνης (2-2).

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
Σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, θα βρεθούν σήμερα αντίπαλοι στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» ο Οικονόμος και η Δήμητρα Γιάννουλης, με ώρα έναρξης τις 18.30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass