Συναρπαστικό θέαμα στο Στόμιο

*ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ BEACH RACKET

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2021 20:20

Με μεγάλη επιτυχία, αποκομίζοντας τα ευμενή σχόλια από τους αθλητές και το παρευρισκόμενο κοινό της παραλίας, ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 8 Αυγούστου στο Στόμιο της Λάρισας, οι αγώνες Αντισφαίρισης ξυλορακέτας (Beach Racket), που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του Δήμου Αγιάς και την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), με την αρωγή του Laska-on the beach bar.

Οι διοργανωτές, κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων, χαιρέτησαν όλους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους συνοδούς τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην περιοχή.
Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση αθλητών και αθλητριών από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Κατερίνη, Λάρισα και Τρίκαλα. Με τη συμμετοχή τους αυτή (40 άνδρες, 7 γυναίκες και 7 παιδιά), όλοι τους προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην παραλία του Στομίου.
Μετά τη λήξη των αγώνων, ο κ. Αθανάσιος Ολύμπιος χαιρέτησε και ευχαρίστησε για την υποστήριξη της διοργάνωσης τον Α.Ο.Ξ. Λάρισας, καθώς και όλους τους/τις συμμετέχοντες/-ουσες αθλητές και αθλήτριες, για τους/τις οποίους/-ες η συμμετοχή τους σε μια υψηλή αθλητική εκδήλωση αποτελεί ήδη μια περιφανή νίκη.
Η τελετή λήξης έκλεισε με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες, βάσει αγωνιστικής βαθμολογίας ομαδικής κατάταξης, για τις παρακάτω κατηγορίες:
Δυάδες Ανδρών
1η Θέση: ΙΩΑΚΕΙΜ Ι., ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Α.
2η Θέση: ΜΑΡΚΟΛΕΦΑΣ Φ.ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ Μ.
3η Θέση: ΠΡΑΠΑΣ Ν. ΤΟΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ Ι.
Μεικτές Δυάδες
1η Θέση: ΚΕΚΕΤΖΗ Χ. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Α.
2η Θέση: ΚΕΚΕΤΖΗ Α. ΙΩΑΚΕΙΜ Ι.
3η Θέση: ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗ Κ. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ Μ
Τετράδες Ανδρών
1η Θέση: ΙΩΑΚΕΙΜ Ι. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Α. ΚΙΟΣΕΣ Β. ΒΟΥΡΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ Σ.
2η Θέση: ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ Μ. ΤΕΓΟΣ Β. ΠΡΑΠΑΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ι.
3η Θέση: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ Μ. ΜΑΡΚΟΛΕΦΑΣ Φ. ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ Ν.
Δυάδα Παίδων– Ενηλίκων
1η Θέση: ΙΩΑΚΕΙΜ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ Α.
2η Θέση: ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.
3η Θέση: ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ - ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ι.
H κατηγορία των Δυάδων Παίδων – Ενηλίκων, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και οι μικροί αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκαν στο σύστημα καταγραφής ταχύτητας ρίψεων και βαθμολογίας αγώνων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Beach Racket).
Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν ο πρόεδρος της Α’ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) κ. Γεώργιος Κοσμάς, ο κ. Δημήτρης Αντωνόπουλος (Pasarellas Club) και οι διοργανωτές της εκδήλωσης κ. Νικόλαος Δημεράς και Αθανάσιος Ολύμπιος. Ο πρόεδρος της Ένωσης μετά τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων, σ’ όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο OPEN και των μεταλλίων βάσει αγωνιστικής βαθμολογίας στις τρεις πρώτες θέσεις, στην κατηγορία Παίδων – Ενηλίκων, στον χαιρετισμό που απηύθυνε εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και την ικανοποίησή του για την ενθουσιώδη συμμετοχή των μικρών παιδιών στο άθλημα και τα υψηλά σκορ που έκαναν. Τόνισε πως από την αύξηση της συμμετοχής των παιδιών σύντομα θα αναδειχθούν πολλά ταλέντα που θα απογειώσουν το επίπεδο των υψηλών επιδόσεων της αγωνιστικής ξυλορακέτας.
Από την πλευρά του και ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Ευάγγελος Κατσιούλας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τα μέλη που συμμετείχαν και βοήθησαν στην προετοιμασία και στην υποστήριξη της αθλητικής εκδήλωσης, καθώς και τον χειριστή των μηχανημάτων μέτρησης και καταγραφής των αποτελεσμάτων κ. Σαμαρά Ιωάννη, αλλά και τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Πανάγο Αλέξανδρο, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass