Μέσι: Δεν είχα φανταστεί ποτέ το αντίο μου

*Με δάκρυα στα μάτια ο «Λεό» αποχαιρέτησε χθες την Μπαρτσελόνα

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2021 21:40

Με δάκρυα στα μάτια ξεκίνησε ο Λιονέλ Μέσι την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες στο «Καμπ Νου», την ώρα που εκατοντάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο. Την ίδια ώρα, πάντως, η εφημερίδα «Equipe» στη διαδικτυακή της έκδοση έγραφε ότι ο «Λεό» αναμένεται νωρίς σήμερα το πρωί στο Παρίσι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την Παρί.


«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον αποχαιρετισμό μου, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τον σκεφτόμουν ποτέ. Θα ήθελα να το κάνω μπροστά στον κόσμο, μέσα στο γήπεδο. Θα ήθελα να έχω ένα τελευταίο χειροκρότημα. Μου έλειψαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήθελα να ακούσω ένα χειροκρότημα με το όνομά μου» είπε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι και πρόσθεσε: «Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να επιστρέψω σε αυτόν τον σύλλογο, με όποιον τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να συνεισφέρω έτσι ώστε αυτός ο σύλλογος να συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο».
-Για τα αίτια του «διαζυγίου» είπε μεταξύ άλλων: «Έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος είπε ότι μπορεί να οφείλεται σε θέμα της LaLiga, αλλά άκουσα πολλά πράγματα. Πέρυσι δεν ήθελα να μείνω, αλλά φέτος ήθελα. Ο Λαπόρτα το είπε ήδη. Όλα ήταν κανονισμένα, αλλά, λόγω του ζητήματος της LaLiga, δεν μπορούσε να γίνει. Είχαμε συμφωνήσει τα πάντα. Δεν υπήρχε ψεύτικη ελπίδα από μέρους μου, δεν εξαπάτησα ποτέ τους ανθρώπους. Δεν ήταν δυνατόν λόγω της LaLiga, λόγω των χρεών του συλλόγου, επειδή ο σύλλογος δεν ήθελε να χρεωθεί περισσότερο. Δεν έχω τίποτα να πω στον Tέμπας...
…Συμφώνησα να μειωθούν οι αποδοχές μου κατά 50%, αργότερα δεν μου ζητήθηκε τίποτα περισσότερο. Αυτό που είπαν, αφού μου ζήτησαν 30% επιπλέον, είναι ψέμα. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν και δεν μπορούσε να γίνει».
«…Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια πιθανότητα, αλλά σε αυτό το σημείο δεν έχω τίποτα με κανέναν. Όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα, είχα αρκετές κλήσεις από ενδιαφερόμενους συλλόγους. Δεν υπάρχει ακόμα τίποτα σίγουρο, αλλά μιλάμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass