Επιστρέφει η ΑΕΛ στη Λάρισα

*ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ *ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΛΟΓΩ ΘΛΑΣΗΣ Ο ΓΚΡΑΟΥΡ *ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΟΜΑΡ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2021 21:05

Ολοκληρώνει σήμερα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ, η οποία έμεινε για δύο εβδομάδες περίπου στο ορεινό Καρπενήσι και οι παίκτες της, με καθημερινές προπονήσεις, προσπάθησαν να αφομοιώσουν ό,τι τους ζήτησε ο προπονητής τους Κώστας Φραντζέσκος.


Παράλληλα, το τεχνικό τιμ, είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε καθημερινή βάση και μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον, εντοπίζοντας τις όποιες αδυναμίες υφίσταντο, με στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στο πρωτάθλημα της Super League 2, τέλη Σεπτεμβρίου.
Μέχρι τώρα όλα βαίνουν καλώς και οι ποδοσφαιριστές έδειξαν επαγγελματική συνέπεια, συνειδητοποιώντας πως για να υλοποιηθούν οι στόχοι, χρειάζεται να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα και να αντιδράσουν ψύχραιμα, σε δύσκολες καταστάσεις που θα επικρατήσουν.

ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Η ΑΕΛ κατά την παρουσία της στο Καρπενήσι έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια, με Εθνικό Άχνας και Λεβαδειακό, όπου το θετικό στοιχείο που τη χαρακτηρίζει είναι πως και στα δύο ματς, δεν δέχτηκε τέρμα.
Λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας και 1-0 κέρδισε την ομάδα της Λειβαδιάς, όπου ήταν σαφώς βελτιωμένη και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το τι μέλει γενέσθαι.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Κώστας Φραντζέσκος έχει φαίνεται αρκετές λύσεις και το ευχάριστο είναι πως τα νέα παιδιά προσαρμόζονται περισσότερο, δείχνοντας συνέπεια, υπομονή και υπευθυνότητα.
Σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όλοι χρειάζεται να συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση και μπορούν να βοηθήσουν.
Υπολογίζεται πως το ρόστερ της λαρισινής ομάδας, θα απαρτίζουν 28-30 παίκτες.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΚΡΑΟΥΡ
Πάντως η χαρά από τη νίκη επί του Λεβαδειακού μετριάστηκε κάπως, καθώς ο Γκράουρ υπέστη θλάση στον δικέφαλο και υπολογίζεται πως θα επανέλθει, μετά από τρεις εβδομάδες περίπου, στις προπονήσεις.
Κατά τα άλλα, ενσωματώθηκε χθες στην ομάδα ο Αμπούντ Ομάρ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν το τελευταίο μεταγραφικά απόκτημα ο Μάριος Όγμποε, όπως επίσης και ο Βασίλης Πινακάς, με τους Ορέστη Γρηγορόπουλο και Μαξίμ Μαξιμένκο.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, μεθαύριο Τρίτη 10 Αυγούστου, αναμένεται να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και ο Νίκολα Γιακιμόφσκι, ενώ η ΑΕΛ την ίδια ημέρα θα αγωνιστεί στο 3ο φετινό φιλικό με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (20:00). Η φιλική αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ, η οποία θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα μεταδοθεί ζωντανά από κανάλι της Nova. Θα ακολουθήσουν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ιάλυσο στις 4 και 18 Σεπτεμβρίου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster: - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- # With Cachebuster & Click macro: - Please replace %%CLICK_URL_UNESC%% with the respective click macro that is provided by your ad server - Please replace %%CACHEBUSTER%% with the respective cache macro that is provided by your ad server --------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass