Πρώτη φιλική νίκη για την ΑΕΛ

*ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥ ΣΤΟ 27’ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ 1-0 *ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 26’ Ο ΑΚΟΥΝΙΑ

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2021 20:00

Σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Αχνας (0-0), η ΑΕΛ επικράτησε αυτήν τη φορά στο Καρπενήσι του Λεβαδειακού, με σκορ 1-0.
Η εικόνα των «βυσσινί» ήταν σε γενικές γραμμές καλή, απέναντι σε μια ομάδα που και εκείνη θα αγωνίζεται στη Super League 2 την καινούργια σεζόν.


Το γκολ της ΑΕΛ σημειώθηκε στο 27ο λεπτό όταν ο Μαϊδανός έκανε τη σέντρα, με τον Γιάκο από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 1-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα λεπτό πριν από την επίτευξη του γκολ, ο Ακούνια εκτέλεσε πέναλτι με τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Στέφαν Στογιάνοβιτς, να αποκρούει την μπάλα.  Οι δύο προπονητές Κώστας Φραντζέσκος και Μύρωνας Σηφάκης έκαναν αρκετές αλλαγές και δοκίμασαν διάφορα σχήματα, βγάζοντας τα συμπεράσματα που ήθελαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της προετοιμασίας, όπου η κούραση είναι λογικό να επηρεάζει τις ομάδες.
Τον αγώνα διηύθηνε ο κ. Κολοκώτσιος, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Δροσίνη, Σέλεγη, όλοι από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Θεολόγου, Πατράλης, Κοτσιανούλης, Νικολιάς, Γιάκος, Συμελίδης, Ακούνια.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Θεοδωρόπουλος, Μισυρλής, Μπέρτος, Γκοτζαμανίδης, Αγγελούλης, Χαλάτσης, Κ. Παπαγεωργίου, Μιλτιάδης, Γκράουρ, Γλυνός, Ζαχαράκης, Κούστα, Δάκτυλας, Μαυριάς, Κολομπίνο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μύρωνας Σηφάκης): Στογιάνοβιτς, Νίλι, Αλμπάνης, Χάμοντ, Λιάγκας, Βήχος, Τσιώλης, Μανιώτης, Αραβίδης, Πιτσώλης, Τσιριγώτης.
Έπαιξαν και οι: Αγγελόπουλος, Χριστοδούλης, Βούγιοβιτς, Τζημόπουλος, Δούμτσιος, Βλάχος, Νίκας, Παναγιώτου, Ροντρίγκο, Τσαπρας, Πολέτο, Κονέ Κουαματιέν, Μυτίδης, Μεχία Εσκομπάρ, Καράμπας, Τσακιράκης.ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 10 Αυγούστου και ώρα 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο τρίτο ματς της λαρισινής ομάδας. Η ΑΕΛ θα επιστρέψει στη Λάρισα την Κυριακή το απόγευμα ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Φωτ.: evrytaniasport.gr-Παναγιώτης Κολλημένος

ael12.jpg

Συνάντηση από τα παλιά στο Καρπενήσι

Ο Ευρυτάνας πρώην παρατηρητής Super League και υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας, Γιάννης Παρούτσας, είχε μια ευχάριστη συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα βρέθηκε με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΕΛ Βαγγέλη Τσότσα, με τον οποίο συνυπήρξαν πριν από πολλά χρόνια, στο Υπουργείο. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και με τον προπονητή της ΑΕΛ Κώστα Φραντζέσκο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass