«Εκλεισε» Σωτ. Γκιουλέκα ο Γ.Σ. Αμπελώνα 1986!

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2021 20:30

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Σωτήρη Γκιουλέκα, τον πολύπειρο μπασκετμπολίστα, ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους Αμπελωνίτες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Ο Σωτήρης Γκιουλέκας, ο οποίος κατάγεται από το Αργυροπούλι του Δήμου Τυρνάβου, στην πλούσια καριέρα του έχει αγωνιστεί στον Γ.Σ. Λάρισας και την Ολύμπια, ενώ για πέντε χρόνια αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Ιταλίας και Γερμανίας φορώντας τις φανέλες των Βίρτους Μπολόνια, Νίρμπεργεν, Ορλαντίνα, Σκαφάτι, Βερόλι και Μπρίντεζι. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και στα Τρίκαλα BC, ενώ φόρεσε τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας, του Φιλίππου Βέροιας, του Ηρακλή, του Γ.Σ. Φαρσάλων και των Ικάρων Τρικάλων.
Οι Αμπελωνίτες με αυτήν την προσθήκη και με την παραμονή του βασικού τους κορμού (Χαιρετίδης, Μπαμπανάτσας, Τεκούσης Β., Καραγιάννης, Σπυρόπουλος, Μπιζιάκης, Κοτσώνας, Παλάσκας, Αποστολάκης, Βλησαρούλης), καθώς και με την έλευση των νεαρών (Γιώτη και Μπεχλιβάνου) αναμένεται να παρουσιαστούν άκρως ενισχυμένοι στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντιπροσωπεύοντας επάξια τόσο τον Δήμο Τυρνάβου όσο και τον ν. Λάρισας, αφού είναι η μοναδική ομάδα μπάσκετ στη Γ’ Εθνική και η δεύτερη σε εθνική κατηγορία μετά την ΚΑΕ Λάρισα.
Το Δ.Σ. της Αμπελωνίτικης ομάδας, σε σχετική του ανακοίνωση αναφέρει:
«Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας, τον σπουδαίο αθλητή και συντοπίτη μας, Σωτήρη Γκιουλέκα. Τα λόγια για την αξία, αλλά και το ήθος του Σωτήρη είναι περιττά και αναμένουμε με μεγάλη χαρά να τον δούμε μαζί με τους υπόλοιπους παίχτες μας, μέσα στο γήπεδο. Παραμένουμε πιστοί στην από το 2017 υπόσχεσή μας, για μια ομάδα που θα κάνει περήφανη την πόλη μας. Συνεχίζουμε…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass