ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ:

Με στόχο την ανάδειξη των ταλέντων

*ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» *Ι. ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ *ΑΧ. ΜΑΝΑΚΑΣ: ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2021 21:15

«Ταλέντο υπάρχει... μπόλικο και ήρθε η ώρα για την ανάδειξή του» ήταν τα λόγια των ιθυνόντων του συλλόγου, οι οποίοι βαδίζουν πλέον προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να θέσουν τα θεμέλια για τη μονιμοποίησή τους στην Α΄ τοπική κατηγορία μέσα από τα δικά τους παιδιά, πάντα όμως με μπροστάρη και εγγυητή αυτής της προσπάθειας τον πρόεδρο Γιάννη Κοβούσογλου. Το ίδιο όραμα εξάλλου μοιράζεται και ο νέος τεχνικός της ομάδας Αχιλλέας Μανάκας, ο οποίος μόνο νέος δεν είναι στα... κατατόπια του συλλόγου.

 

KOVOUSOGLOY.jpg

«Για αρχή θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία και σε όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να απαλλαγούμε όσο γίνεται γρηγορότερα από την πανδημία» επισήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κοβούσογλου και πρόσθεσε:
«Όσον αφορά την ομάδα μας εμείς συνεχίζουμε με τους ίδιους στόχους, οι οποίοι είναι η ανάδειξη των ταλέντων από τα τμήματα υποδομών μας που σιγά-σιγά με την πάροδο του χρόνου ενσωματώνονται στην πρώτη ομάδα.
Φέτος έχουμε καινούργιο προπονητή, ένα δικό μας παιδί, που είναι γνώστης όλων των θεμάτων και προβλημάτων του συλλόγου και παράλληλα γνωρίζει όλα τα παιδιά που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό του αντρικού τμήματος, αλλά και των ακαδημιών μας.
Υπηρετεί τη Δήμητρα Γιάννουλης εδώ και χρόνια, αρχικά ως ποδοσφαιριστής -για περίπου μία δεκαετία- αλλά τα τελευταία χρόνια από την άκρη των πάγκων της Κ14 και από φέτος ως τεχνικός στην πρώτη ομάδα αλλά και την Κ16.
Σκοπός μας είναι να δείξουμε την έμπρακτη στήριξή μας στο πρόσωπό του για τους παραπάνω λόγους. Πιστεύω ότι ως γνώστης όλων των θεμάτων της ομάδας, αρχίζει την προσπάθειά του με τις καλύτερες προδιαγραφές» κατέληξε ο κ. Κοβούσογλου.

MANAKAS.jpg

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός της ομάδας Αχιλλέας Μανάκας τόνισε:
«Κατ’ αρχάς ευχή όλων είναι να πάει καλά η χρονιά για όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους που βοηθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να μη συμβεί ξανά η περσινή κατάσταση, η οποία πήγε πολύ πίσω όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία σε όλα τα αθλήματα.  Στόχος μας φέτος είναι να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με σκοπό τη νίκη και προς αυτή την κατεύθυνση θα συμβάλει η διατήρηση του ίδιου κορμού που έχουμε από πέρυσι. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πιο έμπειροι που παρέμειναν, ώστε με την ποιότητα και την εμπειρία τους να καθοδηγήσουν τους νεότερους με σκοπό μέσα από τη δουλειά να ξεδιπλώσουν κι εκείνοι τις δυνατότητές τους.
Τέλος, το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά δεν αποκλείεται κάποια περαιτέρω ενίσχυση εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό».

Τι είπαν οι παίκτες

Αισιόδοξοι για μία επιτυχημένη χρονιά παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Γιάννουλης. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

NTOUFAS.jpg

Θάνος Ντούφας (Αρχηγός): «Εύχομαι καλή χρονιά να έχουμε όλα τα σωματεία και να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς απρόοπτα ώστε να τελειώσει κανονικά. Σκοπός της ομάδας μας ενίοτε είναι να μπούμε στο γήπεδο και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας με την απόδοση, αλλά και το θέαμα που θα προσφέρουμε και στο τέλος η χρονιά να μας βρει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

KOUROUTSALIS.jpg

Γρηγόρης Κουρουτσάλης: «Ανυπομονώ για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς επέστρεψα στην ομάδα έπειτα από 4 χρόνια και θέλω να βοηθήσω στην  επίτευξη των στόχων μας.
Η ομάδα έχει αρκετά ταλέντα και θεωρώ πως θα κάνουμε μία αξιοπρεπή χρονιά, αλλά ίσως και να γίνει το κάτι παραπάνω εάν έρθουν από νωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα».

XATZIGRIGORIOU.jpg

Τάσος Χατζηγρηγορίου: «Φέτος σκοπεύουμε και θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ κατηγορία της Λάρισας, όμως ο πραγματικός στόχος μας φέτος είναι η ανάδειξη των ταλέντων που προέρχονται, κυρίως, από τις ακαδημίες μας, καθώς αποτελούν το μέλλον του σωματείου, αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας».

Οι αλλαγές στο ρόστερ
Ήρθαν: Τάσος Χατζηγρηγορίου (Δοξα Βαλανίδας), Γρηγόρης Κουρούτσαλης (Ατρόμητος Δασοχωρίου), Γιώργος Παναγιωτόπουλος (Διαγόρας Στεφανοβικείου).
*Δεν αποχώρησε κανένας.
ΜΑΡΙΟΣ ΤΖΗΚΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass