Αύριο το νέο αγωνιστικό τεστ για την ΑΕΛ

*ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ *ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2021 21:05

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, όπου ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του «χτίζουν» το νέο ποδοσφαιρικό σύνολο των «βυσσινί». Οι εντάσεις ανεβαίνουν σταδιακά, παρά τις πάρα πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες κυρίως λόγω της ζέστης προκειμένου οι παίκτες να φτάσουν στον απαιτούμενο βαθμό φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης που πρέπει να έχουν.


Ο τεχνικός της ΑΕΛ βλέπει το ρόστερ της ομάδας να ενισχύεται εντυπωσιακά μετά τις δύο τελευταίες μεταγραφές του 27χρονου Ελληνονιγηριανού Μάριου Όγκμποε και του 29χρονου Κενυάτη αριστερού μπακ Αμπούντ Ομάρ, γεγονός που ανεβάζει τόσο την ψυχολογία και δημιουργεί ακόμα καλύτερες προοπτικές για την επιστροφή των «βυσσινί» στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία που αποτελεί άλλωστε τον βασικό στόχο.
Σε ό,τι αφορά τον Αμπούντ Ομάρ αναμένεται αύριο να μεταβεί στο Καρπενήσι και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Κώστα Φραντζέσκου.
Αύριο Πέμπτη εν τω μεταξύ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί και το δεύτερο φιλικό της ΑΕΛ στο Καρπενήσι. Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν τον Λεβαδειακό στο οποίο αναμένεται να αγωνιστούν και οι παίκτες που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στο Καρπενήσι και δεν είχαν παίξει στο πρώτο φιλικό με τον Εθνικό Άχνας που είχε λήξει ισόπαλο 0-0.

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ
Εν τω μεταξύ οριστικοποιήθηκε η ώρα διεξαγωγής της φιλικής αναμέτρησης που θα δώσει η ΑΕΛ με τον Άρη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα οι «βυσσινί» θα μεταβούν την Τρίτη 10 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00.

ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μετά τη χθεσινή συνεδρίασή της, τρεις ομάδες της Super League 2 δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον Θεσπρωτό, τον Ιάλυσο Ρόδου και την Καβάλα. Αντίθετα, χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής σε Ξάνθη, Καραϊσκάκη Άρτας και Εργοτέλη.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι το θέμα της χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς θα καθορίζει τη δομή που θα έχει το νέο πρωτάθλημα. Υπάρχει αγωνία για το πώς θα διαμορφωθούν οι όμιλοι βάσει του τελικού αριθμού των ομάδων που θα μετέχουν στη νέα Super League 2, ενώ εκείνο που θα πρέπει να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι είναι να τηρηθεί η νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα όπως άλλωστε έχει επισημάνει η ΠΑΕ ΑΕΛ με σχετική ανακοίνωσή της.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass