Αλλάζει ποδοσφαιρική «γειτονιά» ο Χάρης Μουλτσιάς

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΡΒΟΥΛΗΣ ΑΜΕΣΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΡΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2021 20:03

Αλλάζει ποδοσφαιρική «γειτονιά», ο Χάρης Μουλτσιάς, καθώς ο νεαρός επιθετικός θα μετακομίσει από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στον ΠΟ Ελασσόνας με στόχο να βοηθήσει σημαντικά τους «κυανόλευκους» στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Με τη μεταγραφή του στον ΠΟ Ελασσόνας, ο Χάρης Μουλτσιάς ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τη φανέλα του οποίου φόρεσε επίσημα για πρώτη φορά σε ηλικία 15 ετών, όταν ο Κώστας Κατσάρας του έδωσε εντολή να αντικαταστήσει στο 63’ του αγώνα με τον Όλυμπο Κέρκυρας (γήπεδο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”, 11 Μαΐου 2014, πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής) τον Φώτη Γκουντρουμπή.
Ακολούθησε η απόκτησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία - αφού τον είχε εντοπίσει στις Μεικτές της ΕΠΣ ν. Λάρισας - τον ενέταξε στις ομάδες Νέων της, ενώ το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στη γενέτειρά του, ταυτόχρονα με την επάνοδο του Οικονόμου ως πρωταθλητή του νομού Λάρισας, στη Γ’ Εθνική.
Συνολικά, ο 22χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί 61 φορές με τα “πράσινα”, ενώ έχει πετύχει 9 τέρματα, με το τελευταίο να έχει καταγραφεί στις 6 Ιουνίου στην Καλαμπάκα κόντρα στα Μετέωρα και να είναι το “αποχαιρετιστήριο” της τσαριτσανιώτικης ομάδας στη μικρότερη εθνική κατηγορία.

 

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΡΒΟΥΛΗΣ
Ο Ανδρέας Τσιρβούλης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Βαγγέλη Μόρα στο τιμόνι του ΠΟ Ελασσόνας. Ο Ανδρέας Τσιρβούλης ήταν υπεύθυνος φυσικής κατάστασης στον Απόλλωνα Λάρισας και τώρα θα βρεθεί δίπλα στον νέο προπονητής της ιστορικής ομάδας της Ελασσόνας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Το Δ.Σ. του ΠΟ Ελασσόνας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Μόρα και προπονητής φυσικής κατάστασης, αναλαμβάνει ο Ανδρέας Τσιρβούλης.
Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος performance analysis.
Έχει εργαστεί ως προπονητής στα τμήματα υποδομής ΠΑΟ Ρυσίου Θεσσαλονίκης, Olympic Acacemy Λάρισας , ΠΑΟΛ Αβέρωφ και την προηγούμενη χρόνια εργάστηκε στη Super League 2 στον Απόλλωνα Λάρισας ως γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.
Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΟΕ και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass