ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Στη «μάχη» για τον τελικό οι Λαρισαίες στην καταγωγή Αννέτα και Μαρία Κυρίδου

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2021 20:00

Την πρόκριση στον τελικό της δικώπου θα διεκδικήσουν η Λαρισαία στην καταγωγή Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου σήμερα Τετάρτη στις 6:20 τα ξημερώματα.

Στην 1η εκ των δύο ημιτελικών σειρών του αγωνίσματος, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν στόχο την κατάληψη μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων, για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο τους. Ήδη, βρίσκονται στα δώδεκα κορυφαία πληρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων. Σε κάθε ημιτελική σειρά μετέχουν έξι πληρώματα. Οι Κυρίδου/Μπούρμπου θα αντιμετωπίσουν στην 1η ημιτελική σειρά τις Κρόλεϊ/Ντουκάρσκα (Ιρλανδία), Γκλόβερ/Σουόν (Μεγάλη Βρετανία), Φίλμερ/Γιάνσενς (Καναδάς), Μόρισον/ΜακΙντάιρ (Αυστραλία) και Ρασμούσεν/Έρικσεν (Δανία).

 

Η ΑΝΝΕΤΑ ΚΥΡΙΔΟΥ
Στο πρόγραμμα της Πέμπτης (αύριο), οι Έλληνες και οι Ελληνίδες φίλαθλοι θα δουν πρώτα την προσπάθεια της Αννέτας Κυρίδου να διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό του απλού σκιφ. Η Λαρισαία στην καταγωγή αθλήτρια έχει προκριθεί στις δώδεκα κορυφαίες του απλού σκιφ και αγωνίζεται στις 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην 1η ημιτελική σειρά. Για να βρεθεί στην καταληκτική κούρσα που οδηγεί στο βάθρο, η Αννέτα Κυρίδου θα πρέπει να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις με αντιπάλους τις Γιαν Τζιανγκ (Κίνα), Άννα Σάρα Σοφί Σόουβερ (Ολλανδία), Σανίτα Πάσπιουρ (Ιρλανδία), Χάνα Πρακάτσεν (Ρωσία) και Ζανίν Γκμελίν (Ελβετία).
Η ώρα του Στέφανου Ντούσκου έρχεται στις 5:10 αύριο Πέμπτη. Ο Γιαννιώτης σκιφίστας «τρέχει» στη 2η ημιτελική σειρά, με στόχο να περάσει τη γραμμή του φίνις ως ένας εκ των πρώτων τριών. Αντίπαλοί του στη 2η ημιτελική σειρά, με στόχο την παρουσία στον τελικό του απλού σκιφ θα είναι οι Αλεξάντερ Βιαζόφκιν (Ρωσία), Όλιβερ Τσάιντλερ (Γερμανία), Σβέρι Νίλσεν (Δανία), Μπεντεγκούζ Πετερβάρι-Μόλναρ (Ουγγαρία) και Ριούτα Αρακάβα (Ιαπωνία).

 

Εχασε τεράστια ευκαιρία νίκης η Εθνική πόλο

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ (6-6) ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Αήττητη ολοκλήρωσε η Εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια της στον Α΄ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο. Μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας, η ελληνική ομάδα ήρθε χθες ισόπαλη 6-6 με την πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία, χάνοντας πάντως μοναδική ευκαιρία για μία μεγάλη νίκη, καθώς προηγήθηκε 6-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Ο Μάνος Ζερδεβάς συνέχισε από εκεί που... σταμάτησε στο ματς με την Ουγγαρία, όμως οι αποκρούσεις του διεθνή τερματοφύλακα δεν ήταν αρκετές για να πάρει το προβάδισμα η Εθνική, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την πιεστική ιταλική άμυνα.
Επόμενη υποχρέωση της Εθνικής είναι αύριο Πέμπτη (12:20 ώρα Ελλάδας), με αντίπαλο την Ιαπωνία.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Ιταλία): 1-1, 1-1, 0-4, 4-0
Η εξέλιξη του σκορ: 1-0 Αϊκάρντι (φουνταριστός), 1-1 Μουρίκης (φουνταριστός), 2-1 Λουόνγκο (περιφέρεια), 2-2 Παπαναστασίου (περιφέρεια), 2-3 Γενηδουνιάς (περιφέρεια), 2-4 Καπότσης (περιφέρεια), 2-5 Αργυρόπουλος (π.π.), 2-6 Βλαχόπουλος (περιφέρεια), 3-6 Φιλιόλι (πέναλτι), 4-6 Φιλιόλι (π.π.), 5-6 Αϊκάρντι (φουνταριστός), 6-6 Ετσενίκε (π.π.).
Η Εθνική είχε 1/7 με παίκτη παραπάνω, 4 γκολ από την περιφέρεια και 1 από θέση φουνταριστού.
Η Ιταλία είχε 2/13 με παίκτη παραπάνω, 1/1 πέναλτι, 1 γκολ από την περιφέρεια και 2 από θέση φουνταριστού.
Με τρεις ποινές αποβλήθηκαν ο Βλαχόπουλος (6’09’’ πριν τη λήξη του αγώνα), ο Γενηδουνιάς (1’31’’ πριν το τέλος του παιχνιδιού) και ο Φουντούλης (28’’ πριν τη λήξη του ματς).
ΙΤΑΛΙΑ (Σάντρο Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο, Λουόνγκο 1, Φιλιόλι 2, Πρεσούτι, Βελότο, Ρεντζούτο, Ετσενίκε 1, Φιγκάρι, Μποντεγκά, Αϊκάρντι 2, Ντόλτσε.
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1
* Εκτός 12άδας από ελληνικής πλευράς έμεινε και πάλι ο δεύτερος τερματοφύλακας, Κώστας Γαλανίδης.

 

Στους «16» ο Τσιτσιπάς

ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΦΡΑΝΣΙΣ ΤΙΑΦΟΕ ΜΕ 6-3, 6-4

Στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού Τουρνουά τένις των ανδρών προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 22χρονος τενίστας έκανε το «δύο στα δύο» στην πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς μετά τον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ (No 112) νίκησε και τον υπολογίσιμο Αμερικανό Φράνσις Τιαφοέ (Νο54) με 6-3, 6-4, για να προκριθεί στους «16». Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε και ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από τον Τιαφόε στον πρώτο γύρο του Wimbledon, πριν από λίγες εβδομάδες. Το Τόκιο αποδεικνύεται... γούρικη πόλη για τον “Tsitsifast” στις «μάχες» του με τον Τιαφόε, πάντως, αφού τον είχε νικήσει στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας το 2017 στα προκριματικά του 500αριού τουρνουά με straight sets. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε χθες στο «Ariake Tennis Park» με μπλουζάκι που είχε το εθνόσημο τυπωμένο!
Αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «16» (σήμερα στις 07:00 τα ξημερώματα) θα είναι ο Γάλλος Ούγκο Ιμπέρ, ο οποίος επιβλήθηκε του Σέρβου Μιομίρ Κετσμάνοβιτς με 4-6, 7-6 (5), 7-5.

 

ΣΑΚΚΑΡΗ/ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΔΙΠΛΟ
Στο Νο2 του ταμπλό θα βρεθούν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, στο μεικτό διπλό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις του Τόκιο. Οι 16 συμμετοχές στο αγώνισμα οριστικοποιήθηκαν χθες και παράλληλα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση, που έφερε στον δρόμο του ελληνικού διδύμου στον 1ο γύρο τους Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και Γκαμπριέλα Ντραμπρόβσκι από τον Καναδά. Αν προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν στον προημιτελικό τον νικητή του αγώνα μεταξύ των ζευγαριών της Αυστραλίας (Ασλεϊ Μπάρτι/Τζον Πιρς) και της Αργεντινής (Νάντια Ποντορόσκα/Οράσιο Σεμπάγιος), ενώ σε ενδεχόμενη παρουσία τους στα ημιτελικά, οι Σάκκαρη/Τσιτσιπάς ενδέχεται να βρουν απέναντί τους το δίδυμο Αντρέι Ρούμπλεφ/Αναστασία Παβλιουτσένκοβα από τη Ρωσία).

 

Ηττήθηκε η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε, αλλά ηττήθηκε, στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς αγώνες, από την Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία, με 2-1 σετ στον 3ο γύρο, στο «Ariake tennis Park» του Τόκιο, μετά από συναρπαστική μάχη, που κράτησε πάνω από δυόμισι ώρες. Η 26χρονη πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε έτσι να συνεχίσει την πορεία της στο τουρνουά και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη κατάφερε να κάμψει δύσκολα στο πρώτο σετ την αντίσταση της αντιπάλου της, Νο 6 στον κόσμο, με 7-5 σε 67 λεπτά, ενώ στο δεύτερο σετ η Σβιτολίνα επικράτησε με 6-3, σε 41 λεπτά. Στο τρίτο σετ κορυφώθηκε η μάχη και η Σβιτολίνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-4 και την πρόκριση για τις «8» της διοργάνωσης. Να σημειωθεί πως η χθεσινή ήταν η τέταρτη φορά που οι δύο αθλήτριες ήρθαν αντιμέτωπες, μετρώντας, πλέον από δύο νίκες.

 

«Πικρός» αποκλεισμός για Γκιώνη στο πινγκ-πονγκ

Έφτασε κοντά, πολύ κοντά ο Παναγιώτης Γκιώνης, αλλά εντέλει δεν τα κατάφερε... Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ-πονγκ αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, καθώς ηττήθηκε με 4-3 σετ από τον Νοτιοκορεάτη Γιούνγκσικ Ζέουνγκ (Νο10 στο ταμπλό), έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα διάρκειας 88 λεπτών, παρότι προηγήθηκε με 3-1 σετ και είχε στα χέρια του εξαπλό ματς μπολ στο πέμπτο σετ κι άλλα δύο ματς μπολ στο έβδομο σετ.
Τα σετ: 11-7, 7-11, 11-8, 12-10, 10-12, 6-11, 12-14
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Γκιώνης είχε αποκλειστεί στις δύο τελευταίες Ολυμπιάδες στη φάση των «32». Το 2012 στο Λονδίνο ηττήθηκε στο παιχνίδι που έχει «σημαδέψει» την καριέρα του από τον Ιάπωνα Κισικάουα με 4-3, χάνοντας ψηλή μπάλα σε ματς μπολ, ενώ το 2016 στο Ρίο έχασε από τον Τζουν Μιζουτάνι (Ιαπωνία) με 4-1, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μικτό στο Τόκιο 2020.

 

Αξιόλογη εμφάνιση από τον Απ. Χρήστου

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόστολος Χρήστου στους προκριματικούς των 100 μ. ελεύθερο, ο οποίος τερμάτισε έκτος στην 7η προκριματική σειρά με επίδοση 48.50, αλλά αποκλείστηκε για έξι εκατοστά του δευτερολέπτου από τους ημιτελικούς, καθώς κατετάγη 18ος συνολικά.
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μάρκος τερμάτισε 5ος στη 2η προκριματική σειρά των 800 μέτρων ελεύθερο, αφού κάλυψε την απόσταση σε 7:58.68, και κατετάγη 26ος.
Στην ιστιοπλοΐα, ο Ιωάννης Μιτάκης βρίσκεται στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης των Finn με 17 βαθμούς ποινής. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε την τέταρτη θέση στην πρώτη κούρσα και τη 13η στη δεύτερη.
Η Βασιλεία Καραχάλιου υποχώρησε από τη δεύτερη στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης στα Laser Radial Γυναικών με 48 βαθμούς ποινής, καθώς κατετάγη 21η στην 5η και την 6η ιστιοδρομία.
Τέλος, ο Αλέξης Ντανατσίδης αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά Τζούντο, καθώς ηττήθηκε από τον Καναδό Βαλουά Φορτιέ στη φάση των «32» της κατηγορίας των -81 κιλών. Ο Έλληνας πρωταθλητής δέχθηκε τρεις παρατηρήσεις, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στον «ξαφνικό θάνατο».

 

Θετική στον κορονοϊό Ελληνίδα αθλήτρια

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν έχει ταξιδέψει ακόμα για το Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.
«Η αθλήτρια δυστυχώς δεν θα ταξιδέψει στο Τόκιο και δεν θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
H EOE εκφράζει τη συμπαράστασή της στην αθλήτρια που χάνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, χωρίς να αναφέρει το όνομά της.

 

 

Οι ελληνικές συμμετοχές της σημερινής 6ης ημέρας

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Διάρκεια αγώνων: 13:00 - 15:30
-200μ. μεικτή ατομική ανδρών:
Προκριματικός – 2η σειρά: (13:58): Απόστολος Παπαστάμος
Προκριματικό – 5η σειρά (14:09): Ανδρέας Βαζαίος
ΤΕΝΙΣ
-Τρίτος γύρος μονό ανδρών (07:00): Στέφανος Τσιτσιπάς εναντίον του Ουγκό Ουμπέρ (Γαλλία)
-Πρώτος γύρος μεικτού (11:00): Στέφανος Τσιτσιπάς/Μαρία Σάκκαρη εναντίον των Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι/Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ (Καναδάς)
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
-RS:X Ανδρών: Ιστιοδρομίες 7-9 (06:05): Βύρωνας Κοκκαλάνης
-RS:X Γυναικών: Ιστιοδρομίες 7-9 (06:15): Κατερίνα Δίβαρη
-Finn Ανδρών: Ιστιοδρομίες 3-4 (06:05): Ιωάννης Μιτάκης
-470 Ανδρών: Ιστιοδρομίες 1-2 (06:05): Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής
-470 Γυναικών: Ιστιοδρομίες 1-2 (08:35): Αιμιλία Τσουλφά/Αριάδνη Σπανάκη
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
-Δίκωπος-Ημιτελικήή σειρά (06:20): Μαρία Κυρίδου/Χριστίνα Μπούρμπου
ΤΖΟΥΝΤΟ
 (05:00-08:30)
-Κατηγορία -70κ. γυναικών: Προκριματικός γύρος: Ελισάβετ Τελτσίδου (Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ώρα)
-Κατηγορία -70κ. γυναικών: Προημιτελικοί - Ελισάβετ Τελτσίδου (εφόσον προκριθεί)
-Κατηγορία -70κ. γυναικών: Ρεπεσάζ
-Κατηγορία -70κ. γυναικών: Ημιτελικοί - Ελισάβετ Τελτσίδου (εφόσον προκριθεί)
-Κατηγορία -70κ. γυναικών: Αγώνες για το χάλκινο μετάλλιο - Ελισάβετ Τελτσίδου (εφόσον προκριθεί)
-Κατηγορία -70κ. γυναικών: Τελικοί - Ελισάβετ Τελτσίδου (εφόσον προκριθεί)

 

Αποβλήθηκε γιατί προσπάθησε να δαγκώσει αντίπαλο

Ο Μαροκινός πυγμάχος Γιουνές Μπαάλα (-91 κιλά) αποκλείστηκε από το Ολυμπιακό τουρνουά, επειδή προσπάθησε να δαγκώσει τον αντίπαλό του στο αυτί, στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα τους για τα βαρέα βάρη.
Στη διάρκεια του τρίτου γύρου, ο 22χρονος Μπαάλα πλησίασε το ανοιχτό στόμα του στο αριστερό αυτί του Νεοζηλανδού Ντέιβιντ Νίκα, ενώ τον κρατούσε με τα χέρια του, όπως ο Μάικ Τάισον στον περιβόητο αγώνα του το 1997 ενάντια στον Εβάντερ Χόλιφιλντ, μόνο που ο Νίκα κατάφερε να αποφύγει το δάγκωμα.
Ο διαιτητής από τη Σρι Λάνκα και οι πέντε κριτές δεν παρατήρησαν τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον οποίο νίκησε ο Νίκα, με ομόφωνη απόφαση. Μετά τη συνάντηση οι διοργανωτές γνωστοποίησαν την παράνομη ενέργεια, αλλά και την ποινή.

 

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
ΕΡΤ1
02:10     «Κωπηλασία - 4η μέρα»
06:30     «Τένις-Aγώνας: Ούγκο Ούμπερ - Στέφανος Τσιτσιπάς»
08:30     ΑΘΗΝΑ-ΤΟΚΙΟ
10:00     «Τένις: Μεικτό - Διπλό, Α’ Γύρος: ΚΑΝΑΔΑΣ: Φέλιξ Οζε Αλιασίμ, Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι - ΕΛΛΑΔΑ: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη»
11:00     «Κολύμβηση - 5η μέρα, Τελικοί» (E)
13:00     «Απευθείας συνδέσεις - Επιλογές»
16:00     «Ιστιοπλοϊα: Στιγμιότυπα» (Μ)
16:45     «Στιγμιότυπα» (Μ)
17:00     Περίληψη ημέρας
18:40     Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ
19:00     ΤΟΚΙΟ 2020 - Εκπομπή
00:15     Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ
00:40     Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ
01:20     Περίληψη ημέρας (E)
02:30     «Κωπηλασία - 7η μέρα: Σκιφ (Α-Γ), Δίκωπος (Γ)»
06:00     «Απευθείας συνδέσεις - Επιλογές»

 

ΕΡΤ2
03:00     «Μπιτς Βόλεϊ - Προκριματικά» & Ζάπινγκ: «Τζούντο: 90k Α-70k Γ» & Ζάπινγκ: «Ιστιοπλοϊα: 470 Α» & Ζάπινγκ: «Ιστιοπλοϊα: 470 Γ»
07:50     Πόλο (Γ) : Ουγγαρία-ΗΠΑ
09:00     «Καταδύσεις: 3Μ Σύγχρ. Ανδρών» & Ζάπινγκ: «Πινγκ Πονγκ - Προημιτελικά Α-Γ» & Ζάπινγκ: «Τοξοβολία: Ατομικό Α-Γ, Φάση ‘16’» & Ζάπινγκ: «Τζούντο: 90k (Α) 70k (Γ)» & Ζάπινγκ: «Μπάσκετ 3Χ3: Ημιτελικά Α-Γ» & Ζάπινγκ: «Ενόργανη Γυμναστική: Σύνθετο Ανδρών-Τελικός»
16:00     «Βόλεϊ: Βραζιλία-Ρωσία»
03:30     «Τοξοβολία: Ατομικό Α-Γ»
05:00     «Πινγκ Πονγκ: Ημιτελικά Γυναικών & Ζάπινγκ: Τοξοβολία: Ατομικό Α-Γ»
07:00     «Τοξοβολία: Ατομικό Α-Γ»
07:30     «Κωπηλασία: Σκιφ-Δίκωπος» (E)

 

ΕΡΤ3
04:30     ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 5η ΜΕΡΑ -ΤΕΛΙΚΟΙ
06:45     ΤΕΝΙΣ-3ος ΓΥΡΟΣ ΑΝΔΡΩΝ / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
07:40     ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ-ΗΠΑ-ΙΡΑΝ
09:40     ΤΕΝΙΣ-3ος ΓΥΡΟΣ ΑΝΔΡΩΝ / ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
11:00     ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΑΝΔΡΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΩΝ
13:00     ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 5η ΜΕΡΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ
15:30     ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ
17:00     ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΙΝΑ
04:30     ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 6η ΜΕΡΑ –ΤΕΛΙΚΟΙ
07:00     ΤΕΝΙΣ
08:00     ΠΟΛΟ ΗΠΑ-ΙΤΑΛΙΑ (Α΄ΟΜΙΛΟΣ)

 

ΕΡΤ SPORTS
09:00     «ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ» ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ
14:00     «ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ» ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass