Η «ΤΡΙΤΗ» ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΝΑΚΑ

Αναπροσαρμογή συμβολαίου και παραμονή στην ΠΑΕ ΑΕΛ...

400.000 ΕΥΡΩ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2021 21:03

«Ο Πινακάς είναι μια αυθεντική ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα, από αυτούς που έχουν κάνει τον κόσμο να λατρέψουν το ποδόσφαιρο.

Σήμερα, ποδοσφαιριστές σαν αυτόν είναι σταγόνες στον ωκεανό. Είμαι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα που χρειάζεται δουλειά, ώστε να αποκτήσει διάρκεια. Είναι σημαντικό για τον ίδιο και για την ομάδα να δουλέψει περισσότερο, όσον αφορά την υποδομή του, όπως είμαι βέβαιος πως θα το κάνει. Δεν θέλω ο Πινακάς να φύγει τόσο γρήγορα από την ομάδα. Δεν είναι προϊόν που έχω εκθέσει προς πώληση. Είναι ακατέργαστο διαμάντι, που μέσα μου θέλω να μείνει όσα περισσότερα χρόνια γίνεται».
Αυτές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας στις 5 Ιανουαρίου σε σάιτ και δεν αποκλείεται ο παίκτης να παραμείνει στη λαρισινή ομάδα και τη νέα χρονιά συνεχίζοντας οι δυο τους τη συνεργασία τους.
Η «Ε» στο χθεσινό της φύλο αποκάλυψε ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό μπορεί να τα έχουν βρει αντί του ποσού του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει με την πειραϊκή ομάδα αφού υπάρχει οικονομική διαφορά των δύο πλευρών 400.000 ευρώ για τέσσερα χρόνια (100.000 ευρώ τον χρόνο). Επίσης στον ποδοσφαιριστή δεν έχει ξεκαθαρίσει ο Ολυμπιακός αν παραμείνει στην πρώτη ομάδα ή θα δοθεί δανεικός, κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής.
Ο Πινακάς γνωρίζει την ποδοσφαιρική του αξία και δεν θέλει να πάει με τα χρήματα που του δίνει ο Ολυμπιακός (60.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και δέκα χιλιάδες αύξηση από τον επόμενο μέχρι την τετραετία, ενώ ο ίδιος ζητάει 160.000 ευρώ και ανάλογη αύξηση 10.000 ευρώ για τα επόμενα χρόνια μέχρι την τετραετία, ποσό που πήραν παίκτες ανάλογης αξίας όπως υποστηρίζουν κύκλοι του παίκτη).
Η λύση που πλέον φαίνεται ως πιθανή είναι η παραμονή του παίκτη στην ΑΕΛ (άλλωστε είναι αρκετά νεαρός...) που μπορεί να γίνει ηγέτης της φετινής ομάδας, αλλά με αναπροσαρμογή του συμβολαίου του που αυτήν τη στιγμή είναι 30.000 ευρώ!
Ο παίκτης είναι δεδομένο ότι θέλει να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΛ στο Καρπενήσι (αναχωρεί αύριο) και να μετέχει στο βασικό στάδιο, ενώ σίγουρα έδειξε με τη συμπεριφορά του ότι υπάρχει πολύ συναίσθημα για την ομάδα.
Να αναφέρουμε ότι από την πλευρά του περιβάλλοντος του μάνατζερ του παίκτη αναφέρθηκε ότι ο Απόλλωνας Λεμεσσού είναι διατεθειμένος να δώσει 240.000 ευρώ για δύο χρόνια δανεισμό, ενώ υπάρχει και μία ακόμα ομάδα που δίνει 100.000 ευρώ επίσης για να πάρει τον παίκτη δανεικό. Η ουσία είναι ότι από το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου που έχει συμφωνήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό υπάρχει διαφορά και η λύση της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του παίκτη στην ΑΕΛ είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass