Περιμένοντας Νικολιά και φορ...

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣ ΑΚΟΥΝΙΑ - ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2021 21:01

Ο Χουσίνο με τον Κολομπίνο αναμένονται σήμερα στη Λάρισα και θα υπάρχουν δύο «πονοκέφαλοι» λιγότεροι για τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Φραντζέσκο ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που θα γίνει στο Καρπενήσι.


Χθες έκανε προπόνηση ο Ματίας Ακούνια, αλλά υπάρχουν και ερωτηματικά. Το κυριότερο είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς που συνεχίζει να προπονείται με τον Ολυμπιακό και είναι άγνωστο ποια θα είναι η τύχη του. Στην ΑΕΛ υποστηρίζουν ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και θα έρθει στη Λάρισα. Ο Γιακιμόφσκι αναμένεται να έρθει την Πέμπτη, ενώ για το θέμα του φορ οι εξελίξεις έχουν «παγώσει».
Από κει και πέρα προβλήματα δεν υπάρχουν, με εξαίρεση κάποια της καθημερινότητας που λύνονται μέσα στην ομάδα.
Σχετικά με τα φιλικά παιχνίδια της ΑΕΛ, αυτή τη στιγμή δεδομένο είναι ότι θα παίξει με Εθνικό Άχνας και Τρίκαλα στο Καρπενήσι, ενώ γίνεται προσπάθεια για ένα ακόμα φιλικό. Πιθανόν με Λεβαδειακό ή Αναγέννηση Καρδίτσας.
Από κει και πέρα κλείστηκε ένα με τον Αετό Μακρυχωρίου στις 28 Αυγούστου, ενώ ο Φραντζέσκος θέλει να κάνει ένα στις 13 Αυγούστου στο Αλκαζάρ.

 

ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ
Πληθώρα αιτημάτων φθάνουν από τις ομάδες Γ’ Εθνικής του νομού Λάρισας στην ΠΑΕ ΑΕΛ για νεαρούς παίκτες, αφού υπάρχει πρόθεση για μείωση του έμψυχου δυναμικού και κάποιοι παίκτες να δοθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια ώστε να γυρίσουν πιο έτοιμοι στη λαρισινή ομάδα.ΠΙΘΑΝΟΙ ΟΜΙΛΟΙ
Στο μεταξύ οι πιθανοί όμιλοι (εφόσον εγκριθούν τα χαρτιά των ομάδων από την ΕΕΑ) στο πρωτάθλημα της Super League 2 θα έχουν ως ακολούθως:
ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ: Παναχαϊκή, Λεβαδειακός, Εργοτέλης, Χανιά, Διαγόρας, Παναχαϊκή, Ιεράπετρα, Καλαμάτα, Ρόδος, Επισκοπή, Ιάλυσος, Σαντορίνη, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηρόδοτος, Ολυμπιακός Β’, ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκός Β’.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ: Πανσερραϊκός, ΑΕ Λάρισας, Ξάνθη, Τρίκαλα, Καβάλα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Βέροια, Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Θεσπρωτός, Τρίγλιας (Ηρακλής), Αλμωπός Αριδαίας, Νίκη Βόλου, Aναγέννηση Καρδίτσας, Ορφέας Ξάνθης, ΠΑΟΚ Β’.

 

Εμβολιάζει τους παίκτες η ΑΕΛ

ΕΙΧΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Στον εμβολιασμό όλων των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας και του ιατρικού επιτελείου προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το κρούσμα κορονοϊού σε νεαρό νεαποκτηθέντα παίκτη. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι διαπιστώθηκε σε νεαρό ποδοσφαιριστή της κρούσμα Covid- 19. Κατόπιν αυτού του κρούσματος και με δεδομένο ότι στο ρόστερ της ομάδας αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 35 ποδοσφαιριστές, ως επί το πλείστον νεαροί και ανεμβολίαστοι, η ΠΑΕ ΑΕΛ κινείται μέσω του ιατρικού της επιτελείου στην εξασφάλιση 45 εμβολίων (συμπεριλαμβάνεται το προπονητικό, ιατρικό και υποστηρικτικό επιτελείο) Johnson μίας δόσεως, ώστε να εξασφαλιστεί η ανοσία κατά το στάδιο της βασικής προετοιμασίας στο Καρπενήσι, το οποίο θα διαρκέσει 15 ημέρες.
Όποιος από τους συμμετέχοντες στην αποστολή δεν εμβολιαστεί, εκτός αν είναι ήδη εμβολιασμένος, θα αποκλειστεί και δεν θα συμμετάσχει στη βασική προετοιμασία με σκοπό την προστασία των υπόλοιπων μελών της αποστολής».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass