Πρόεδρος Κούγιας αντί Πρεζεράκου…

*Στην ΠΑΕ ΑΕΛ ζητούν έλεγχο των φακέλων στην ΕΕΑ *Πρόταση από Κροατία για τον Χουσίνο αντί 300.000 ευρώ και 100.000 ευρώ από τον Απόλλωνα Λεμεσσού να δοθεί δανεικός ο Πινακάς για ένα χρόνο στην κυπριακή ομάδα *Ολοι οι παίκτες που έχει η ΑΕΛ θα μεταβούν στο Καρπενήσι

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2021 21:05

 Και τελικά πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ παραμένει ο Αλέξης Κούγιας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακοινωθείς Γρηγόρης Πρεζεράκος παραιτήθηκε για οικογενειακούς λόγους, ενώ για προσωπικούς λόγους δεν έκανε αποδεκτή τη θέση και ο πρέσβης κ. Κανέλλος.


Πληροφορίες θέλουν σήμερα η ΠΑΕ να ανακοινώνει τους λόγους της παραίτησης των δύο οι οποίες αναφέρουν ότι οφείλονται επί της ουσίας στα πολλά οικονομικά προβλήματα που είχαν παλαιότερες διοικήσεις της ομάδας με δεσμεύσεις περιουσιών. Πάντως τους προτάθηκε να λάβουν θέση στο συμβούλιο σε θέση μη εκτελεστική.
Εκτός από το διοικητικό σχήμα, στην ΠΑΕ ΑΕΛ ασχολούνται και με τους φακέλους των αντιπάλων τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να ανοιχθούν για να δούνε ποιες ομάδες έχουν καταθέσει τις εγγυητικές και το μετοχικό κεφάλαιο που προβλέπει ο νόμος. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ζητήσει κάθε νόμιμη ενέργεια αφού είναι νόμος του κράτους η κατάθεση της εγγυητικής.
Μάλιστα χθες είχε διαρρεύσει από τη λαρισινή ομάδα ότι οι νόμιμες ομάδες δεν είναι πάνω από δεκαοκτώ!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Εξελίξεις είχαμε και στις μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς κροατική ομάδα πρόσφερε στην ΠΑΕ ΑΕΛ για αγορά του Χουσίνο το ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ η λαρισινή ΠΑΕ ζήτησε 500.000 ευρώ αφού θεωρείται ότι ο παίκτης έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης και ανόδου τιμής.
Πρόταση στη λαρισινή ΠΑΕ κατέθεσε και ένας μάνατζερ (Πέτρος Κονάφης) για να δοθεί αντί 100.000 ευρώ δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσσού ο Δημήτρης Πινακάς, με ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2024. Η ΑΕΛ δεν την αποδέχθηκε, λέγοντας ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Τέλος σχετικά με τις αποκτήσεις παικτών, με τον Ντουρμισάι για τη θέση του φορ δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις, ενώ για τους δύο Αργεντίνους που ενδιαφέρθηκε η ΑΕΛ ίσως έχουμε εξελίξεις τον επόμενο μήνα.

ΟΛΟΙ...ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Τέλος στις 26 Ιουλίου όλο το έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ ΑΕΛ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στα τρία φιλικά που θα δώσει η λαρισινή ομάδα θα αξιολογηθεί από τον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο το έμψυχο δυναμικό, ώστε να είναι μικρότερος ο αριθμός των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Σχετικά με τις αφίξεις των παικτών, αύριο Τρίτη αναμένονται στη Λάρισα ο Κολομπίνο (θα έρθει μαζί με τη σύζυγό του) και ο Χουσίνο, ενώ ο Γιακιμόφσκι λόγω οικογενειακού προβλήματος αναμένεται την Πέμπτη.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass