Ξεκίνημα με νίκη για τον Σπάρτακο

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΜΕ 62-57

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2021 20:40

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων ο Σπάρτακος, ο οποίος επικράτησε του Πιερικού Αρχέλαου με 62-57 στο κλειστό του Επταπυργίου στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Λάρισας αγωνίστηκε με πάθος και δύναμη σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και κατάφερε να πάρει αυτό που της άξιζε.


Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Λαρισαίες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια κατάφεραν να ανακάμψουν και όσες φορές απειλήθηκαν είχαν τις λύσεις για να περάσουν μπροστά στο σκορ. Χαρακτηριστική ήταν η κίνηση του τεχνικού Νίκου Φλώρου να γυρίσει την άμυνα σε ζώνη στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που δυσκόλεψε επιθετικά την αντίπαλη ομάδα και σε συνάρτηση με την ευστοχία που είχαν τα κορίτσια του Σπάρτακου σε κρίσιμα ελεύθερα σουτ, κατάφεραν να διατηρήσουν την πρωτοπορία στο σκορ και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και ο Σπάρτακος βρέθηκε στο 35’ στο -2 (50-52) έφτασε στη νίκη με 62-57.
Η Νταϊάκη με 24 πόντους και η Καλέτσιου με 12 (2 τρ.) ήταν οι πρώτες σκόρερ για τον Σπάρτακο και ακολούθησε η Ευαγγελοπούλου με 8 πόντους.
Τον χθεσινό αγώνα των κορασίδων παρακολούθησε μεταξύ άλλων και η Ομοσπονδιακή προπονήτρια αρμόδια για την ΕΣΚΑΘ, Αφροδίτη Αραπατσάνη.
Τα δεκάλεπτα: 10-12, 26-24, 47-42, 62-57
ΣΠAΡΤΑΚΟΣ: (Φλώρος) Μπασδέκη, Νταϊάκη 24, Καραγιάννη 5, Παπατριανταφύλλου, Αγριόγηδου, Γουλούλη, Καλέτσιου 12(2), Ευαγγελοπούλου 8, Δημητριάδη, Κωτούλα 6(1), Αναστασιάδη 7.
Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚOΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: (Χατζηϊωάννου) Γεωργιάδου, Γελαστοπούλου 5(1), Μάντζου 33(3), Ζαμάνη 4, Παναγιωτοπούλου, Κιολέογλου 8, Στράτου 2, Κόκκαλη 3(1), Σφήκα,  Γιβανοπούλου, Σισμανίδου 2, Αλμπάνη.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
(2η αγωνιστική)
17.00, Απόλλων Πτολ. - Σπάρτακος
19.30, Πιερικός Αρχέλαος - Ολυμπιάδα
Ρεπό: Ιερισσός 99

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass