Νέος πρόεδρος στον Φαλανιακό ο Χρ. Πρίφτης

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡ. ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2021 21:15

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του Φαλανιακού μετά τις πρόσφατες εκλογές στον σύλλογο. Το νέο Δ.Σ. που εξελέγη συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον Χρήστο Πρίφτη, ο οποίος διαδέχτηκε τον Στέλιο Αμανατίδη. Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης του Φαλανιακού: Πρόεδρος: Χρ. Πρίφτης, Αντιπρόεδρος: Ε. Αλατάς, Γεν. γραμματέας: Ιωσ. Ιωαννίδης,  Ταμίας: Αγγ. Βαΐου, Γεν. αρχηγός: Β. Ξεσφίγκης, Μέλη: Απ. Καρακίτσιος, Ι. Ιωαννίδης, Γ. Θεοδοσίου, Δ. Ντανίκας, Δ. Τρευλάκης, Στ. Αμανατίδης, Αναπληρωματικό μέλος: Β. Αντωνόπουλος.

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ, ΧΡ. ΓΚΙΚΟΥΔΗΣ
Η νέα διοίκηση ξεκίνησε άμεσα τις κινήσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με πρώτο βήμα το θέμα των προπονητών. Έτσι ο τεχνικός Κώστας Νεμπεγλέρας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο μαζί με τον Χρήστο Γκικούδη που θα είναι άμεσος συνεργάτης του και προπονητής τερματοφυλάκων. Από δω και πέρα θα ξεκινήσουν οι κινήσεις για τη συγκρότηση του ρόστερ. Πρώτα θα γίνουν οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό καθώς στόχος της νέας διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας. Από κει και πέρα θα γίνουν οι απαιτούμενες μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που χρειάζεται με στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 2 Αυγούστου.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass