Ογδοη θέση για Λασκαράτο στις 4 ώρες της Monza

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2021 10:01

Μετά από δύο αγώνες με αναποδιές σε Red Bull Ring και Paul Ricard, στη Monza η τύχη δεν γύρισε

την πλάτη στον Ανδρέα Λασκαράτο και την ομάδα του, 1AIM Villorba Corse. Ο «Ναός της Ταχύτητας» φιλοξένησε τον τέταρτο γύρο του European Le Mans Series και το πρωτότυπο της Ιταλικής ομάδας τερμάτισε τον απαιτητικό, 4ωρο αγώνα, στην όγδοη θέση της κατηγορίας LMP3. Παρότι το βαμμένο στα χρώματα του «Visit Greece» πρωτότυπο Ligier JS P320-Nissan #18 αποδείχθηκε πως υστερούσε σε ταχύτητα στις ευθείες, πράγμα που αποτελεί τεράστιο μειονέκτημα σε μία πίστα όπως αυτή του Ιταλικού Βορρά, από τη 13η θέση στο grid, το πλήρωμα της 1AIM τερμάτισε στην όγδοη! Για τον Ανδρέα, ήταν ένας αγώνας-πρόκληση. Περνώντας σχεδόν δύο ώρες πίσω από το τιμόνι, με σχεδόν εφιαλτικές θερμοκρασίες (30 βαθμοί Κελσίου στον αέρα, 55 στο οδόστρωμα), έδωσε συνεχείς μάχες κερδίζοντας τα συγχαρητήρια όλων των μελών της ομάδας όταν παρέδωσε τη σκυτάλη στον teammate του, Damiano Fioravanti, που οδήγησε μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας. Κι όλα αυτά, σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό grid, το οποίο κοσμούσαν, μεταξύ άλλων, ονόματα όπως αυτά του Juan Pablo Montoya και του Robert Kubica! Όσο για τη συνέχεια, το European Le Mans Series θα επισκεφτεί δύο ακόμα πίστες που είναι γνωστές από τα Grand Prix της Formula 1: το Spa-Francorchamps στις 19 Σεπτεμβρίου και το Portimao στις 24 Νοεμβρίου.
Αν και στο μυαλό του Ανδρέα βρίσκονται πάντα οι 24 Ώρες Le Mans. Ένα ξεχωριστό στοιχείο στη προσπάθεια του Ανδρέα Λασκαράτου, είναι πως το λογότυπο «Visit Greece» κοσμεί το πρωτότυπο της 1AIM, καθώς ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του Έλληνα οδηγού.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass