Επέστρεψε χθες ο Ματίας Ακούνια

«ΝΑΥΑΓΕΙ» Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΣ ΜΕΣΙΝΤΟΡΟ - ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ-ΓΙΑΚΙΜΟΦΣΚΙ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2021 21:02

Συνεπής στο ραντεβού του αποδείχθηκε ο Ουρουγουανός Ματίας Ακούνια καθώς επέστρεψε στη Λάρισα (κάνοντας αεροπορικό ταξίδι από τη χώρα του στην Ελλάδα μέσω Μαδρίτης) και σήμερα θα είναι στην προπόνηση της ΑΕΛ.

Ο έτερος Ουρουγουανός της ΑΕΛ, ο Κολομπίνο, θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα την Τρίτη μαζί με τον Σκοπιανό Νικόλα Γιακιμόφσκι που αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα.
Αυξάνονται και πληθύνονται οι παίκτες της ΑΕΛ, αξιολογούνται από τον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο και ήδη εξετάζεται συνεργασία με ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας ώστε να δοθούν κάποιοι παίκτες δανεικοί.
Από κει και πέρα γίνεται προσπάθεια να έρθει νωρίτερα ο Χουσίνο, ενώ ναυαγεί η περίπτωση του 24χρονου Αργεντίνου αριστεροπόδαρου επιτελικού μέσου πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς, Αλέξις Ναχουέλ Μεσιντόρο.
Ο λόγος είναι ο περιορισμός της χρησιμοποίησης ξένων παικτών στη Super League 2 αν κρίνουμε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ που ανέφερε: «Λόγω της επίσημης πια συμμετοχής στη Super League 2 σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς πρέπει να χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά στην ενδεκάδα τουλάχιστον 3 Έλληνες ποδοσφαιριστές. Μπορούν να χρησιμοποιούνται μέχρι 8 αλλοδαποί (ξένοι και κοινοτικοί).
Η διάκριση ξένων και κοινοτικών έχει πολύ μεγάλη σημασία, αφού στο ρόστερ συνολικά σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς κάθε ΠΑΕ μπορεί να έχει 4 ξένους τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα, εν αντιθέσει με τον αριθμό των κοινοτικών εκ των οποίων μπορεί να έχει απεριόριστο αριθμό στο ρόστερ της και να χρησιμοποιεί στους αγώνες μέχρι 8.
Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ έχει στο ρόστερ της 4 ξένους και συγκεκριμένα τον διεθνή με τη Βολοβία Adrian Jusino o οποίος έρχεται στη Λάρισα την επόμενη βδομάδα, τον διεθνή Ουκρανό Maksym Maksymenko ο οποίος είναι ήδη στη Λάρισα, τον Ουρουγουανό Mathias Acuna που έρχεται στη Λάρισα σήμερα το απόγευμα και τον επίσης Ουρουγουανό Adrian Colombino o οποίος θα είναι στη Λάρισα την Τρίτη.
Στο δυναμικό της ΑΕΛ ανήκουν ο διεθνής με τη Μολδαβία Dinu Graur ο οποίος έχει ρουμάνικο διαβατήριο και ο διεθνής με τα Σκόπια Nikola Jakimovski ο οποίος έχει βουλγάρικη υπηκοοότητα.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΑΕΛ μπορεί να αποκτήσει πλέον και μόνο για την τρέχουσα περίοδο όσους κοινοτικούς και Έλληνες ποδοσφαιριστές επιθυμούν ο κ. Φραντζέσκος και οι συνεργάτες του, ανεξαρτήτως ηλικίας, αφού είναι η μόνη ΠΑΕ που έχει αδειοδότηση για συμμετοχή εκτός από τις ελληνικές διοργανώσεις και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 

ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ
Το μεγάλο βάρος στην ΑΕΛ δίνεται πλέον στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Φιορίν Ντουρμισάι, θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας. Αν συμφωνήσει με τη λαρισινή ομάδα ο Ντουρμισάι τότε ισχυροποιείται σημαντικά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Ο ΣΕΠ ν. Λάρισας στην ΠΑΕ ΑΕΛ...

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Επίσκεψη πραγματοποίησε τριμελής επιτροπή από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠ Ν. Λάρισας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του συνδέσμου, κλείνοντας τα 20 χρόνια προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο μέσω του αθλητισμού. Αυτές οι επισκέψεις θα συνεχιστούν σε φορείς που έχουν συνεργαστεί με τον ΣΕΠ. Την επιτροπή αποτελούσαν ο πρόεδρος Γαραζανάκης Μανώλης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μικερτζής και ο ταμίας Βαγγέλης Γαλατσίδας.
Τα μέλη υποδέχτηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ οι Τάκης Παραφέστας, Κώστας Φραντζέσκος, Μιχάλης Ζιώγας, Ηλίας Κώτσιος, Κώστας Ματζιώκας και ο αντιπρόεδρος κ. Λαμπρογιώργος.
Συζητήθηκαν διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα και μεταξύ των παρευρισκομένων τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του ΣΕΠ Μανώλης Γαραζανάκης ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των μελών του Συνδέσμου, τους οικοδεσπότες, για τη φιλοξενία στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.
Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο προπονητικό τιμ της ομάδας, στην προσπάθεια που γίνεται με στόχο την επάνοδο στη Super League 1.
Στο τέλος μοίρασαν συλλεκτικά μπλουζάκια και καπέλα για τα 20 χρόνια του ΣΕΠ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass