Για 20ή σεζόν στον Ολυμπιακό ο Γ. Πρίντεζης

* ΔΗΛΩΣΕ «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2021 20:30

Σε επέκταση της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Πρίντεζη για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν, προχώρησαν χθες οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετά από συνάντηση που είχαν με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ.


Ο 36χρονος, ο οποίος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2002 με κάποιες... παύσεις σε Ολύμπια Λάρισας και Ουνικάχα Μάλαγα, δήλωσε «ευλογημένος» που θα συνεχίσει στους Πειραιώτες, ενώ τόνισε μετά τη συμφωνία ότι «δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση με τους προέδρους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση με τους προέδρους. Στην ουσία ήταν άλλη μια φιλική κουβέντα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει τη νέα σεζόν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να δει ξανά την ομάδα του από κοντά. Εύχομαι η ομάδα μας να βγάζει υγεία και μαχητικότητα. Να έχουμε δίψα και να πετύχουμε τους στόχους μας, κάτι που δυστυχώς δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Να είμαστε μια ομάδα που θα την αγαπήσει και θα τη στηρίξει ο κόσμος και στις νίκες και στις ήττες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθεί μια λύση σε όλο αυτό που ζούμε λόγω πανδημίας, ώστε να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα, έχοντας διασφαλίσει πάνω από όλα πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο κανενός η υγεία».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ BASKET LEAGUE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!
Ο Ολυμπιακός, έστω και την τελευταία στιγμή, δήλωσε συμμετοχή στην Α1 μπάσκετ των ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2021/22. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν έτσι στην Basket League μετά από δύο χρόνια. Η πειραϊκή ΚΑΕ είχε προθεσμία να δηλώσει συμμετοχή μέχρι χθες, αφού η ομάδα είχε κερδίσει την άνοδο με τη 2η θέση, την οποία κατέκτησε στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας την περασμένη σεζόν. Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση κατέθεσε όλα τα επίσημα δικαιολογητικά και δήλωσε, όπως αναμενόταν, συμμετοχή στην Α1 μπάσκετ ανδρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass