Νταμπλ και φέτος για τον Φιλαθλητικό

*ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ «ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ» VOLLEY ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΣΠΕΚΕΛ *ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ Κ-20 ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΣ ΕΑΛ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2021 20:30

Νταμπλ και φέτος για τον Φιλαθλητικό στα πρωταθλήματα «ειδικών συνθηκών» VOLLEY που διοργάνωσε η ΕΣΠΕΚΕΛ αφού οι αθλήτριες του Πέτρου Πνάκα επικράτησαν και επί της ΕΑΛ στον τελικό της κατηγορίας νεανίδων Κ-20 με 3-0 σετ. Είχε προηγηθεί πριν λίγες ημέρες η κατάκτηση του τίτλου και στις Κορασίδες (Κ-18).
Ο σημαντικός αυτός αγώνας που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας ήταν ουσιαστικά ο τελικός, αφού οι δύο διεκδικήτριες ομάδες ήταν αήττητες και είχαν από δύο νίκες η κάθε μία στο πρωτάθλημα.


Οι μικρές του Φιλαθλητικού μπήκαν δυνατά στο ματς και με δύσκολο σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις πήραν χωρίς να δυσκολευτούν τον αγώνα με 3-0 σετ (25-11, 25-13, 25-13).
Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Κατσούλης Σεραφείμ και Μπατσίλα Δέσποινα και γραμματεία ο Μπόλης Οδυσσέας.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πνάκας Πέτρος): Γαργάλα Ελ., Βαϊοπούλου Μ., Σεκλειζιώτη Γλ., Μαυρομάτη Αν., Παραφέστα Αντ., Στατήρη Απ., Νταφοπούλου Χαρ., Καραγιάννη Μ., Μπάλλα Δ., Κατσάρα Β., Ζιώγα Σ., Καρακίτσου Ελ., Ξάνθη Π., Ευθυμιοπούλου Θ.
ΕΑΛ (Γαλάνης Ε., Παπαστεργίου Σωκρ.): Μαρκούλη Δ., Ζαφειρίου Ι., Πλακιά Ν., Χύτα Μ., Τσάμογλου, Καφφέ Α., Μακρυγιάννη Α., Βελεσιώτη Ε., Βούλγαρη Δ.
*Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και κυπέλλων για την πρώτη και δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα Νεανίδων και Κορασίδων από τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, κ. Λιούπα Νικόλαο (έκανε την απονομή του κυπέλλου Νεανίδων), τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Αναστασίου Μιχάλη (έκανε την απονομή του κυπέλλου Κορασίδων) καθώς επίσης και από τους κ. Κουρδή Γιάννη, πρόεδρο του ΕΑΚΛ, Πατσαούρα Αστ., πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ, Ακριβούλη Βασίλειο ως μέλος της ΕΟΠΕ, Ζήλο Αντώνη μέλος του ΔΣ του ΕΑΚΛ, οι οποίοι έκαναν τις απονομές μεταλλίων και στις δύο ομάδες.
*Ο Φιλαθλητικός εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους τους χορηγούς «γιατί η δική τους συνεισφορά είναι καθοριστική στο να μπορέσουν όλα τα κορίτσια να δουλεύουν με τον πιο σωστό και άρτιο τρόπο και να καταφέρνουν να κάνουν αυτό που λατρεύουν και με τους τίτλους τους να μας κάνουν περήφανους.
Επίσης, σε όλους τους γονείς που χωρίς ποτέ να προσπαθήσουν να παρέμβουν στο έργο των προπονητών δείχνουν εμπιστοσύνη στον σύλλογο και στέκονται αρωγοί όποτε τους ζητηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass