ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επέστρεψε με οκτώ μετάλλια και πολλά παράπονα...

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2021 21:00

Επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Ξάνθη η αποστολή του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, η οποία βρισκόταν εκεί από την Τρίτη 6 Ιουλίου για να συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στις 9-11 Ιουλίου 2021. Αν και ο λαρισινός σύλλογος δεν ασχολείται συστηματικά με την ορεινή ποδηλασία, για πρώτη φορά κατάφερε να επιστρέψει με επτά αργυρά μετάλλια κι ένα χάλκινο.


Τα συναισθήματα όμως είναι ανάμεικτα, λόγω της απόφασης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να αποτελέσει αυτός ο αγώνας το αποκλειστικό κριτήριο της επιλογής του αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στο Τόκιο, αγνοώντας την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π., δεχόμενη πιέσεις και επιστολές διαμαρτυρίας από παράγοντες σωματείου και όχι μόνο. «Παρά τα όσα προηγήθηκαν όλο αυτό το διάστημα στα social media, και όχι μόνο, με κατηγορίες προς τον αθλητή μας, και κατ' επέκταση το σωματείο μας, διαβεβαιώνουμε όλους ότι έτσι μας κάνουν πιο δυνατούς, γιατί ο Π.Γ.Σ. Λάρισας εκπροσωπεί την πόλη, όλο τον νομό και διαχρονικά φέρνει επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.
Όσο για τον αγώνα, η ομάδα μας την Παρασκευή στο team relay, κατέλαβε τη 2η θέση, με τους Χαρούν Μολλά (ανδρών), Ελευθεριάδου Κατερίνα (γυναικών), Μπαρμπαγιάννη Αλέξανδρο (εφήβων) και Μάνθο Νικόλαο (παίδων). Το Σάββατο, στον αγώνα XCO, στην κατηγορία παίδων ο Μάνθος Νικόλαος κατέλαβε την 20ή θέση, στην κατηγορία κορασίδων η Κόκκαλη Βασιλική κατέλαβε την 8η θέση, στην κατηγορία γυναικών, η Ελευθεριάδου Κατερίνα τη 2η θέση και στην κατηγορία ανδρών, ο Αντωνιάδης Δημήτριος τη 2η θέση, ο Χαρούν Μολλά την 3η και ο Παπαχατζάκης Ιωάννης τη 12η. Να σημειωθεί ότι ο αθλητής Αντωνιάδης Δημήτρης, μη αντέχοντας όλη αυτήν την ψυχολογική πίεση που δέχθηκε όλο το διάστημα, μετά τη λήξη του αγώνα, κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Ξάνθης και να παραμείνει εκεί μέχρι αργά το βράδυ. Την Κυριακή, στην κατηγορία μάστερς, ο αθλητής Μπαξεβάνος Αλέξανδρος κατέλαβε τη 2η θέση και ο Κατσάκος Θεόδωρος την 23η θέση. Συγχαρητήρια σε όλους/-ες τους αθλητές και τις αθλήτριες, στον προπονητή μας Τσοπούρογλου Απόστολο και σε όσους μας στηρίζουν».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

 

ΤΟΚΙΟ 2020
Ηλίας αντί Αντωνιάδη!
Με πρωτοφανή απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής
Επιτροπής που επέβαλε μπαράζ μεταξύ των δύο!

Το τρίτο «εισιτήριο» για το Ολυμπιακό Τουρνουά Ποδηλασίας του Τόκιο, μετά τους Πολυχρόνη Τζωρτζάκη (ποδηλασία δρόμου) και Χρήστο Βολικάκη (ποδηλασία πίστας), εξασφάλισε χθες ο Περικλής Ηλίας, ο οποίος επικράτησε του Δημήτρη Αντωνιάδη του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας, το οποίο διοργανώθηκε στην Ξάνθη και έκρινε την τελευταία θέση για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.
Υπενθυμίζεται ότι η κούρσα των 20χλμ είχε τον χαρακτήρα μπαράζ ανάμεσα στους δύο ποδηλάτες, μετά την απόφαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ να ακυρώσει την επιλογή του Δημήτρη Αντωνιάδη για την Ολυμπιακή ομάδα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
Η εξάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος:
1. Περικλής Ηλίας (Κρόνος Νίκαιας)     1ώρ.20:56,437
2. Δημήτρης Αντωνιάδης (ΠΓΣ Λάρισας)     1ώρ.23:22,087
3. Χαρούν Μόλλα (ΠΓΣ Λάρισας)     1ώρ.23:37,987
4. Νίκος Μαραγκός (ΠΣ Μάνδρας)     1ώρ.24:21,230
5. Νίκος Γεωργιάδης (ΑΕΚ)     1ώρ.24:25,240
6. Ηλίας Τσορτουκτσίδης (ΑΕΚ)     1ώρ.24:58,197

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass