Στα... χνάρια του πατέρα της

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ MVP ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ-20 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΕΣΘ Η 16ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2021 21:05

Βαδίζει στα… χνάρια του πατέρα της και σκοπός της είναι να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα κι αν μπορέσει να τον ξεπεράσει σε διακρίσεις, στο άθλημα του βόλεϊ με το οποίο ασχολείται σε καθημερινή βάση.


Ο λόγος γίνεται για τη 16χρονη Ελευθερία Μιχοπούλου, κόρη του  πρώην διεθνή γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας και του ΠΑΟΚ Νίκου Μιχόπουλου (σ.σ. ξεκίνησε ως μπασκετμπολίστας στους Τιτάνες Παλαμά), η οποία αναδείχτηκε πρόσφατα MVP του Πρωταθλήματος Κ-20 Κοριτσιών της ΕΠΕΣΘ.
Η δυναμική αρχηγός και ακραία του Δικέφαλου, με σταθερή παρουσία και στους δύο αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του τροπαίου.
«Σίγουρα είναι μία τιμητική διάκριση για εμένα, αλλά οφείλεται και στη μεγάλη βοήθεια που έχω από τον προπονητή μου και τις συμπαίκτριές μου», επισήμανε η Θεσσαλονικιά -με καταγωγή από τα Καλυβάκια Καρδίτσας- αθλήτρια προσθέτοντας πως «αρωγός είναι και οι γονείς μου, που μου δείχνουν να βαδίσω σε σωστό δρόμο, να κάνω υπομονή και μέσα από τη δουλειά, να διεκδικήσω ό,τι καλύτερο μου αναλογεί».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass