Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2021 20:05

Ξάνθη: Ανακοίνωσε νέο τεχνικό τον Μονρόι


Στην ιβηρική αγορά κινήθηκε η Ξάνθη για τον προπονητή που θα αναλάβει το «τιμόνι» της, με στόχο να την επαναφέρει την επόμενη χρονιά στη Super League, καταλήγοντας στον Πορτογάλο Ζάιμε Μονρόι.
Η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του 38χρονου τεχνικού, ενώ παράλληλα προχώρησε στην απόκτηση του κεντρικού Ηλία Τσέλιου και του αμυντικού Δημήτρη Ουνγιαλίδη.

Αναβλήθηκε ο χορός του Σμόλικα Φαλάνης
Στην αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου χοροεσπερίδας προχώρησε η διοίκηση του Σμόλικα Φαλάνης σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι ο προγραμματισμένος για την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 ετήσιος χορός του "Σμόλικα Φαλάνης" δεν θα πραγματοποιηθεί.
Το γεγονός της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 τις τελευταίες ημέρες, μας οδήγησε στη δυσάρεστη απόφαση της ματαίωσης της μουσικής εκδήλωσής μας έτσι ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια των παικτών, των συγχωριανών μας και όλων των φίλων της ομάδας. Με την ελπίδα να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η δοκιμασία, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το μέλλον».

Γενική Συνέλευση της Βερδικούσιας
Την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουλίου στις 20:00 στο μαθητικό στέκι στη Βερδικούσια, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Προοδευτικής Βερδικούσιας με θέματα:
-Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός
-Εκλογή νέας διοίκησης
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουλίου στις 12:00 στο μαθητικό στέκι.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Εν τω μεταξύ μεθαύριο Κυριακή 11 Ιουλίου στις 11:00 στο μαθητικό στέκι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των γονέων τόσο των παιδιών της ακαδημίας, όσο και της ανδρικής ομάδας, για συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass