«Το... μεγαλύτερο λάθος της σεζόν»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2021 20:59

Ο 38χρονος Ολλανδός αστυνομικός, Ντάνι Μακέλι, διαιτητής του φετινού τελικού Κυπέλλου στην Ελλάδα (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2), έφτασε -μάλλον ξαφνικά- στον προχθεσινό ημιτελικό του EURO 2020, έχοντας «σφυρίξει» σε άλλα τρία ματς της διοργάνωσης (Ιταλία-Τουρκία, Φινλανδία-Ρωσία, Γερμανία-Αγγλία),

κάνοντας, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, «το μεγαλύτερο λάθος της σεζόν» και ρίχνοντας... φως στην «υποψία ότι η Αγγλία... σπρώχνεται στο τουρνουά», αν και στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια δεν πήρε βοήθεια από τους διαιτητές.
Κάτι ο δρόμος προς τον τελικό του Γουέμπλεϊ, στάδιο που η εθνική Αγγλίας θα έπρεπε να... αποχωριστεί μόνο μία φορά, κάτι η απαγόρευση των ξένων φιλάθλων βοηθούν για συζητήσεις... συνωμοσίας.
Οι περισσότεροι συμφωνούν, πάντως, ότι το πέναλτι ήταν τουλάχιστον γενναιόδωρο. «Δεν νομίζω ότι ήταν πέναλτι» είπε ο Χάρι Κέιν στο ITV. Ήταν ένα πέναλτι πολύ «απαλό», όπως πρόσθεσε λίγο μετά.
Την ίδια άποψη είχε ο Γκάρι Νέβιλ, σχολιαστής του αγώνα: «Για να είμαστε ειλικρινείς, κάθε ομάδα θα ένιωθε αδικημένη εάν είχε χάσει έναν ημιτελικό με ένα πέναλτι σαν αυτό».
Η γαλλική "L'Equipe" είχε τον τίτλο «Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι», γράφοντας ότι «η επαφή είναι ελάχιστη, για να μην αναφέρουμε ανύπαρκτη», ενώ η Telegraph παραδέχθηκε: «Κερδίσαμε με πέναλτι που εφευρέθηκε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass