ΑΕΛ: Πήρε Πατράλη, επέστρεψε ο Παπαγεωργίου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2021 21:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στην ΑΕΛ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Έτσι λοιπόν οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν χθες δύο ακόμη ονόματα που θα τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Κώστα Φραντζέσκου για τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα της Super League 2.
Συγκεκριμένα παίκτης της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια είναι και επίσημα ο 24χρονος αμυντικός μέσος Μανώλης Πατράλης. Στη σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Στην προσπάθεια ελληνοποίησης του ρόστερ μας με αξιόλογους, αλλά και με ποδοσφαιρικό μέλλον ποδοσφαιριστές, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συνεργασία της για τα επόμενα δύο χρόνια με τον αμυντικό μέσο Πατράλη Μανώλη.
Ο Πατράλης Μανώλης είναι 24 ετών και οι προηγούμενες ομάδες του ήταν ο ΠΑΟΚ, ο Πλατανιάς (δανεικός) και ο Απόλλων Σμύρνης».
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Λίγο νωρίτερα από την απόκτηση του Μανώλη Πατράλη η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε την επιστροφή του Θανάση Παπαγεωργίου. Ο 34χρονος δεξιός μπακ είχε αποχωρήσει από τους «βυσσινί» τη σεζόν 2013-14, έκτοτε πέρασε από αρκετές ομάδες με την τελευταία να είναι ο Ιωνικός με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Super League 1, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Super League 2. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επιστροφή ενός ακόμη δικού της παιδιού στην προσπάθεια για Ελληνοποίηση και Λαρισοποίηση της ιστορικής μας ομάδας.
Παίκτης της ΑΕΛ είναι από σήμερα ο Θανάσης Παπαγεωργίου.
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου ξεκίνησε από την ΑΕΛ, όταν η ΑΕΛ ιδιοκτησίας Πηλαδάκη πτώχευσε, έχοντας 63 συμμετοχές, μετεγράφη στον Πανθρακικό με 59 συμμετοχές και όταν ο Πανθρακικός πτώχευσε και διαλύθηκε μετεγράφη στον Πανιώνιο με 67 συμμετοχές και την περσινή σεζόν ήταν ο καλύτερος αμυντικός του Ιωνικού αγωνιζόμενος σε όλες τις θέσεις της άμυνας κάνοντας από τον Ιανουάριο του 2021 έως τον Ιούνιο του 2021 20 συμμετοχές βοηθώντας τον Ιωνικό να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League 2».
Εν τω μεταξύ ολοκληρώνονται σήμερα Παρασκευή, βάσει του σχετικού προγράμματος, οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στον χώρο πολλαπλών δράσεων υγείας «The Medical Project». Το Σάββατο και την Κυριακή θα δοθεί ρεπό και τη Δευτέρα 12 του μηνός θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στα Δένδρα.
ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Θετική αλλαγή δεδομένων προέκυψε για τον Εργοτέλη σχετικά με την αδειοδότησή του καθώς η ομάδα πήρε το «οκ» σε δεύτερο βαθμό, ενώ η υπόθεση του Πιερικού θα κριθεί εκ νέου από το Πρωτοβάθμιο Όργανο. Η σχετική ανακοίνωση:
«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 8 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους δύο ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
- Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ ΓΣ Ο Εργοτελης Ηρακλείου Κρήτης 88.
- Αναπέμπει την υπόθεση της ΠΑΕ Πιερικός ΣΦΚ για να κριθεί εκ νέου από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) η χορήγηση ή μη άδειας Super League 2, για την περίοδο 2021-22».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass