ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΕ 1-0

Νέα φιλική νίκη της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2014 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:27

Αγωνιζόμενη με σοβαρότητα σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, η ΑΕΛ επικράτησε στο Ελατοχώρι της Ερμιονίδας, με σκορ 1-0.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα γήπεδο αρκετά λασπώδες και μικρό σε διαστάσεις, έγιναν στην διάρκεια πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και οι παίκτες της λαρισινής ομάδας πήραν μια…γεύση από το τι θα αντιμετωπίσουν στο πρωτάθλημα της Football  League , τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Πάντως οι «βυσσινί» που σημείωσαν την τέταρτη συνεχόμενη φιλική νίκη τους, έδειξαν ότι αποκτούν το πνεύμα του νικητή, ενώ σε ένα ακόμη ματς δεν παραβιάσθηκε η εστία της λαρισινής ομάδας, κάτι που πιστεύουμε ότι ικανοποιεί απόλυτα τον τεχνικό Αλέκο Βοσνιάδη, καθώς βλέπει μια άμυνα από…γρανίτη, ενώ και επιθετικά τα πάει εξίσου καλά η ομάδα, σημειώνοντας συνολικά 7 γκολ έως τώρα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 

ΑΕΛ:  Καρακούτσης, Εσπίν, Καστέλς, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Νεμπεγλέρας, Τσεμπερίδης, Τσιλιγκίρης, Μπλέντι,Φορνέρ,Βερδού(32΄Αναστασάκος)

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν οι: Αθανασόπουλος, Κουρτεσιώτης, Καρανίκας, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Στεφανίδης , Σουάνης, Περίκο, Αναστασάκος(65΄Γκούρτσας), Αναστασάκος

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Παπανικολάου, Λίτσης, Ιασονίδης, Τλανάς, Σιμελίδης, Παβίσεβιτς, Σύβοκιτς, Καραδέμητρος, Βλαχόπουλος,Κιοσές

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι:Γυφτοκώστας, Ευθυμιάδης,Μπουσινάκης, Καπουράνης, Κολώνας, Κολοκοτρώνης, Λαζάρου, Μουσταφίδης, Παρασκευόπουλος, Πουρής, Σαμαράς,Σχοινάς, Χατζηεφρονίδης, Γκαιντάν. Σκεντερόν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass