Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρώτη

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ TΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΖΗΤΑ Η «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΑΕ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2021 21:05

Με το δεύτερο προγραμματισμένο γκρουπ συνεχίστηκαν χθες οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στην ΑΕΛ ενόψει της έναρξης των προπονήσεων και την πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα χθες στον χώρο πολλαπλών δράσεων υγείας «The Medical Project» βρέθηκαν και υποβλήθηκαν στις προβλεπόμενες εξετάσεις οι Μιλτιάδης, Σουλούκος, Ηλιάδης, Αγγελούλης, Ζαχαράκης και Κοτσιανούλης, ενώ σήμερα τη σκυτάλη θα πάρουν οι Γρηγορόπουλος, Θεολόγου, Γκοτζαμανίδης, Γιάκος, Μπέρτος και Μαϊδανός.
Παράλληλα με τα εργομετρικά το τεχνικό επιτελείο βρίσκεται σε εγρήγορση και με τα μεταγραφικά προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την απόκτηση δύο ακόμα παικτών, ενός επιτελικού μέσου και ενός κεντρικού επιθετικού. Ειδικά για τον τελευταίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί παίκτης από την ευρωπαϊκή αγορά που ικανοποιεί τον τεχνικό Κώστα Φραντζέσκο και αναμένονται εξελίξεις.

 

ΔΕΙΠΝΟ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
Μια ευχάριστη βραδιά ήταν η χθεσινή για τη «βυσσινί» οικογένεια με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε ο Μιχάλης Ζιώγας στο προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό τιμ, τους φροντιστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ήταν μια πρωτοβουλία με αφορμή τα γενέθλια που είχε πρόσφατα ο παλιός άσος της ΑΕΛ και άμεσος συνεργάτης του προπονητή Κώστα Φραντζέσκου, αλλά και ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας των «βυσσινί».

 

«ΟΧΙ» ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία «δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν συναινεί στο αίτημα του Ο.Φ. Ιεράπετρας ώστε η εγγυητική επιστολή να υποβληθεί έως τις 31/12/2021». Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της «για την άμεση ανταπόκριση του προέδρου της Super League 2 κ. Λεωνίδα Λεουτσάκου και του νομικού της συμβούλου κ. Αντώνη Βουγίδη στο να ελεγχθεί άμεσα τόσο το μετοχολόγιο των ΠΑΕ της Super League 2, όσο και η προσωπικότητα των φυσικών προσώπων που κατέχουν τις μετοχές», ενώ επισήμανε ότι θα προσφύγει στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην UEFA εάν αποφασισθεί κάτι το αντίθετο από όσα προβλέπει η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της UEFA, και τονίζει ότι «θα ζητήσει εναρμόνιση των ποινών με αυτές που ισχύουν στη Super League 1», υπογραμμίζοντας ότι «η μόνη σχετική εξασφάλιση της αξιοπιστίας μιας ΠΑΕ είναι η εγγυητική επιστολή τραπέζης, αλλά και ο σύγχρονος έλεγχος του πόθεν έσχες των χρημάτων, αλλά και το επάγγελμα των ιδιοκτητών.
Μόνο έτσι θα διοργανώσουμε αξιόπιστα επαγγελματικά πρωταθλήματα» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΣΑΠ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΟΥΓΙΑ
Αίτημα να ανασταλεί η ποινή του περιορισμού μεταγραφών για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, στη νέα SL2 έστειλε στην ΕΠΟ, ο ΠΣΑΠ. Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος προχώρησε σε προσωπική δήλωση, αντικρούοντας με δυνατά επιχειρήματα τα περί ανάγκης να μην επιβληθούν ποινές.
Ο κ. Κούγιας με μία σειρά ερωτημάτων αναφέρεται στις ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί και οι οποίες έχουν υποστεί αυτήν την καταστροφική συνέπεια από προσφυγές μελών του ΠΣΑΠ, στη στάση αδιαφορίας που επέδειξε ο ΠΣΑΠ σε συγκεκριμένα θέματα, όπως στη δημιουργία της νέας Super League 2 με 40 ομάδες, εκ των οποίων μόνο οι 6 είχαν τη δυνατότητα να πάρουν αδειοδότηση, στα στημένα παιχνίδια που όπως επισημαίνει «φανερά έστηναν και στήνουν για το στοίχημα τα μέλη σας», ενώ δεν έλειψαν τα «καρφιά» και για τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Μπιλ Πάππας.
«Η προσωπική μου κρίση είναι ότι κανένα ενδιαφέρον δεν έχετε για το ποδόσφαιρο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας, καταλήγοντας: «Και να θυμάστε ότι εγώ σας πληρώνω 40 χρόνια από χρήματα που βγάζω από την επιστήμη μου και το λειτούργημά μου, ενώ εσείς τα εισπράττετε».

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SL2
Τη διεξαγωγή Διοικητικού Συμβουλίου για σήμερα στις 12:30 ανακοίνωσε χθες η Ένωση Σούπερ Λίγκας 2-Football League.
Το Δ.Σ. θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης και η κουβέντα θα αφορά όλα τα θέματα που απασχολούν την κατηγορία σε σχέση με τον νέο νόμο και τις προϋποθέσεις της συμμετοχής στη νέα SL2.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass