Διπλός θρίαμβος του Μιχαλακόπουλου

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ Κ12 ΣΕ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2021 20:05

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος του Ο.Α. Φοίβου Λάρισας και η Ραφαέλα Καναβαράκη είναι οι πρωταθλητές των μονών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των 12 ετών.


Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο μονό αγοριών, έπειτα από έναν τελικό που δυστυχώς ολοκληρώθηκε πρόωρα με την εγκατάλειψη του φιναλίστ Γιώργου Σινάνη (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου), όταν ο Λαρισαίος τενίστας είχε το προβάδισμα με 6-4, 4-1.
Επίσης ο Άλκης Μιχαλακόπουλος με παρτενέρ τον Αλέξανδρο Νούλα (αθλητές του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας) ήταν οι νικητές στο διπλό Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των 12 ετών.

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΛΑΚΗ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ
Στο πρώτο της τουρνουά ITF στο γρασίδι και σε ένα από τα δυνατότερα τουρνουά του κόσμου, η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη κατόρθωσε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του μονού και να πάρει τη 2η θέση στο διπλό!
Στο διπλό συνεργάστηκε με τη Σέρβα Lola Radivojevic και δεν κατάφεραν να κερδίσουν και τον τίτλο, καθώς ηττήθηκαν από τις Αμερικανίδες Reese Brantmeier και Ashlyn Krueger, με 6-4, 6-2.
Για να φτάσουν ως τον τελικό, οι δύο τενίστριες είχαν κερδίσει τις Γερμανίδες Mara Guth και Julia Middendorf, No. 6 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3, τις Solana Sierra και Johanna Christine Svendsen με 5-7, 7-5, 10-7, τις Barbora Palicova και Radka Zelnickova με 6-0, 4-6, 10-2, καθώς και τις Nikola Bartunkova και Petra Marcinko με 6-4, 6-2.

ΣΤΟ WIMBLEDON
H Μιχαέλα Λάκη θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Wimbledon junior για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η Μιχαέλα, η οποία είναι 16 ετών και βρίσκεται στο Νο. 14 του ταμπλό των κοριτσιών και στο Νο. 21 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια, βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό και "με το καλημέρα" θα πρέπει να δώσει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αφού στην πρεμιέρα της θα αντιμετωπίσει τη 18χρονη Αμερικανίδα Elizabeth Coleman, No. 41 και πρώην Νο. 24 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.
Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, η αθλήτρια του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας θα αντιμετωπίσει ακόμα μία 18χρονη παίκτρια, είτε τη Βρετανίδα Kylie Bilchev, Νο. 164 της παγκόσμιας κατάταξης U18, είτε τη Σλοβάκα Bianca Behulova, Νο. 34 και προσφάτως Νο. 27.
Η Μιχαέλα διασταυρώνεται επίσης στον 3ο γύρο με τη 16χρονη Alex Eala από τις Φιλιππίνες, μια από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες της Rafa Nadal Academy, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 3 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass