Στην έδρα της η Αγγλία, μετά από «πάρτι» στη Ρώμη

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2021 20:13

Η Αγγλία πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι στην Ουκρανία, «σκοτώνοντας» την ομάδα του Άντρι Σεφτσένκο στο λυκαυγές κάθε ημιχρόνου και δημιουργώντας από νωρίς τη βάση επί της οποίας στήριξε την πρόκριση στους ημιτελικούς του EURO 2020, οι οποίοι, όπως και ο τελικός,

θα φιλοξενηθούν στο Γουέμπλεϊ.
Τα «τρία λιοντάρια» συνέτριψαν τους Ουκρανούς με 4-0 στο «Ολίμπικο» της Ρώμης χάρη στα γκολ των Χάρι Κέιν (4’, 50’), Χάρι Μαγκουάιρ (46’), Τζόρνταν Χέντερσον (63’) και θα παίξουν στις 7 Ιουλίου με τη Δανία στο μεγαλοπρεπές γήπεδο του Λονδίνου, για μια θέση στον τελικό της 11ης Ιουλίου.
Ταυτόχρονα, το συγκρότημα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φτάνει για τρίτη φορά στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετά το 1968 στην Ιταλία όπου η Αγγλία ήταν τρίτη νικώντας με 2-0 τη Σοβιετική Ένωση και το 1996, στο τουρνουά που διοργάνωσε η ίδια και στο οποίο μοιράστηκε την τρίτη θέση με τη Γαλλία.
Διατηρώντας το «μηδέν» παθητικό για πέντε συνεχείς αγώνες στην τελική φάση της μεγάλης αυτής διοργάνωσης τα «τρία λιοντάρια» ισοφάρισαν το ρεκόρ που κατείχε η Εθνική Ιταλίας, από το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1990.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Άντρι Σεφτσένκο): Μπούστσαν, Ζαμπάρνι, Κριβτσόφ (36’ Τσιγκάνκοφ), Ματβιγένκο, Καραβάεφ, Σίντορτσουκ (64’ Μακαρένκο), Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, Μικολένκο, Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ.
ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο (65’ Τρίπιερ), Φίλιπς (65’ Μπέλινγχαμ), Ράις (57’ Χέντερσον), Σάντσο, Μάουντ, Στέρλινγκ (65’ Ράσφορντ), Κέιν (73’ Κάλβερτ-Λιούιν).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass