Πανελλήνιες νίκες για τον Ογχηστο

ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΤΣΙΑΒΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΧΑΣΙΩΤΗ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2021 20:20

Στην αγωνιστική δραστηριότητα μετά από διάστημα 16 μηνών επέστρεψαν επιτέλους οι παλαιστές του Όγχηστου Πλατυκάμπου με αφορμή την πρώτη  Πανελλήνια διοργάνωση της ΕΛΟΠ μετά την έναρξη της πανδημίας που ήταν το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο ανδρών – γυναικών-παμπαίδων στην Παραλία Κατερίνης με τους αθλητές Πιτσιάβα Αικατερίνη, Ζαχαρούλη Γιώργο, Αρότσιο Αλέξανδρο και Χασιώτη Ευάγγελο στην κατηγορία των παμπαίδων.


Ο απολογισμός των αγώνων ήταν δύο νέες πανελλήνιες διακρίσεις για τον Όγχηστο καθώς κατέκτησε αργυρό μετάλλιο η Πιτσιάβα Κατερίνα η οποία υπήρξε αήττητη για  4 συνεχή έτη και  γνώρισε  την ήττα με οριακό τρόπο στον τελικό της κατ. των + 70 κιλών των Γυναικών, και επίσης αργυρό μετάλλιο με τον  Χασιώτη Ευάγγελο  στην κατ. των + 60 κιλών των Παμπαίδων στο τροποποιημένο στιλ του αγωνίσματος για τους αθλητές της Ελληνορωμαϊκής Πάλης.  
Εξαιρετική επίσης εμφάνιση έκαναν κι οι άλλοι δύο αθλητές που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των ανδρών οι αθλητές Ζαχαρούλης Γιώργος και Αρότσιος Αλέξανδρος.
 Την αποστολή στην Παραλία Κατερίνης συνόδευσαν και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αθλητών από κοντά τα μέλη της διοίκησης Βλαχογκουντής Θεόφιλος και Παπαοικονόμου Μιχάλης.
Ο προπονητής του συλλόγου και η διοίκηση δηλώνουν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των αθλητών και για τους δύο Πανελληνιονίκες και εύχονται καλή συνέχεια σε  όλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πιτσιάβα Κατερίνα διατηρεί το δικαίωμα να αγωνιστεί στις επικείμενες διεθνείς διοργανώσεις του αγωνίσματος, σε μια νέα αγωνιστική σεζόν η οποία μόλις ξεκίνησε...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass