Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2021 20:10

Η Ανόρθωση πήρε δανεικό τον Ντέλετιτς

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του, πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Μίλος Ντέλετιτς από την ΑΕΚ με τη μορφή του δανεισμού.

Ο κυπριακός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού, στην οποία αναφέρει: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει πως η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Milos Deletic έχει ολοκληρωθεί και ο ποδοσφαιριστής έχει ενταχθεί κανονικά στην ομάδα μας. Θα αγωνιστεί την περίοδο 2021-22 με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ήδη έχει πραγματοποιήσει προπονήσεις καθώς και εργομετρικές εξετάσεις».

 

Απέκτησε τον δεξιό μπακ Εμιλιάνο Πουρίτα

Ο ΒΟΛΟΣ ΑΠ’ ΤΗ ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ

Στην... αγαπημένη του αγορά της Αργεντινής στράφηκε ο Βόλος για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς του, ολοκληρώνοντας την απόκτηση του Αργεντινού Εμιλιάνο Πουρίτα απ’ τη Σαν Μαρτίν. Ο 24χρονος δεξιός μπακ είχε 13 συμμετοχές την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρσεναλ Σαράντι και Σαν Λορέντσο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:
«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου ακραίου αμυντικού Εμιλιάνο Πουρίτα. Ο Εμιλιάνο Πουρίτα από το 2018 μέχρι και φέτος αγωνιζόταν στην Σαν Μάρτιν, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Αρσεναλ Σαραντί και Σαν Λορέντσο. Επιπλέον, έχει υπάρξει διεθνής με την U-21 της Αργεντινής. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Εμιλιάνο Πουρίτα».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass