Μέσος από Κεντρική Ευρώπη στο στόχαστρο!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ Β ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2021 21:03

Περίπου ένας μήνας απομένει για να αρχίσει προετοιμασία η ΑΕΛ και ήδη έχει ολοκληρωθεί το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Απομένει η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.
Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φραντζέσκος (φωτ.) βλέπει έναν μέσο από την Κεντρική Ευρώπη που έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, ενώ υπάρχει και ένας Ουρουγουανός, που όμως οι λίγες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια δημιουργούν έντονο προβληματισμό, παρότι έπαιζε σε μια ομάδα με «βαρύ» όνομα αλλά σε χαμηλή κατηγορία.
Από κει και πέρα στην ΑΕΛ αρχίζει και υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Super League 2 καθώς δεν επιθυμούν τη συμμετοχή των Β ομάδων της Super League 1.
Επίσης πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν, την κατανομή σε ομίλους αλλά και την ημερομηνία έναρξης.
Η ουσία είναι ότι βαδίζουμε μετά την ψήφιση του αθλητικού νομοσχεδίου για δημιουργία μιας κατηγορίας Super League 2, σε ένα σίριαλ που μπορεί να έχει πολλά απρόβλεπτα.
Και το πιο βασικό είναι ότι δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας πόσες ομάδες μπορούν να έχουν μετοχικό κεφάλαιο 250.000 ευρώ και 100.000 ευρώ εγγυητική.

 

Αγώνας παλαιμάχων για ενίσχυση των σεισμοπαθών

Αγώνας Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί στην Ελασσόνα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 6:30 το απόγευμα και θα συμμετέχουν οι ομάδες παλαίμαχων της ΑΕΛ, του ΠΑΟΚ, του ΠΟΕ και της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Όποιος θέλει να προσφέρει χρήματα για τους σεισμοπαθείς μπορεί να κάνει κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού: 045100-017-5001-01, ΙΒΑΝ: GR74 0910 1080 0004 5100 1720 014 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass