Πολωνό ποδοσφαιριστή ψάχνει η ΑΕΛ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑΚΗ ΠΑΡΑΦΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΟΦ ΑΝΤΑΜΤΣΙΚ - ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ Η Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (11:00)

Δημοσίευση: 09 Ιουν 2021 10:30

Η προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΛ για ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας συνεχίζεται και χθες ο Τάκης Παραφέστας είχε επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του Κριστόφ Άνταμτσικ, από τους σπουδαιότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΛ και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι «βυσσινί» να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους, το Κύπελλο Ελλάδας του 1985, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 4-1.


Συνολικά φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου σε 70 αγώνες, ενώ σημείωσε 14 τέρματα. Έχει μείνει χαρακτηριστικά από τους φιλάθλους της ΑΕΛ, το γνωστό σύνθημα, «Τσικ, Τσικ Άνταμτσικ».
Ο ‘Ανταμτσικ που είναι και ο ίδιος προπονητής σε ομάδα της χώρας του χάρηκε για τον καινούργιο ρόλο που έχει αναλάβει στην ομάδα ο Παραφέστας και υποσχέθηκε πως θα βρει παίκτες που επιθυμούν να έρθουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα, για να βοηθήσουν ώστε η ΑΕΛ να βρει και πάλι τον δρόμο των επιτυχιών.
Κατά τα άλλα, στα μεταγραφικά ζητήματα θα αποκτηθούν παίκτες που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας, δεν θα γίνουν κινήσεις για λόγους εντυπωσιασμού και αναζητούνται τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, παίκτες που θα συμβάλουν ώστε η ομάδα να επανέλθει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, εκεί όπου είναι η πραγματική της θέση και πρέπει να αγωνίζεται.

 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ
Και τυπικά από χθες παίκτης της ΑΕΛ, όπως είχε γράψει η «Ε», είναι για τα δύο επόμενα χρόνια, το αριστερό winger της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ο Παναγιώτης Συμελίδης.
Γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1992 στο Βατερό και παίζει στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό στη Super League 2 και είχε 41 συμμετοχές πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

 

ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η Κ-19
Σήμερα εν τω μεταξύ στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στα Δένδρα, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, η Κ-19 της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Άρη Θεσσαλονίκης, με στόχο να κάνει μια καλή εμφάνιση και να φτάσει στην επιτυχία.
Διαιτητής ορίστηκε ο Θωμάς Μπουρουζίκας, ενώ συνεργάτες του θα είναι ο Δημήτρης Παραφέστας με τον Γρηγόρη Δεδικούση, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γεώργιος Παγωνόπουλος (Θεσσαλίας).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass