ΑΕΛ:

Πρώτο φιλικό με Εθνικό Aχνας στο Καρπενήσι

*ΣΤΟΧΟΣ ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2021 21:30

Η ΑΕΛ αρχίζει και σκέφτεται τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά πρόκειται για ένα ταξίδι προς το άγνωστο, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί πόσες ομάδες θα παίζουν σε αυτήν, πόσοι όμιλοι θα γίνουν και πόσες ομάδες θα έχει ο κάθε όμιλος. Η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος αποτελεί γρίφο για όλους.


Αν θέλει η Πολιτεία να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα αυτό, θα πρέπει να πάρει γρήγορα αποφάσεις και όχι να περιμένουμε ακόμη τι θα γίνει, αφού αν διεξαχθεί σύμφωνα με το νομοσχέδιο περί αναδιάρθρωσης που κατατέθηκε, πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα στη συμπλήρωση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ θα πρέπει να οριστούν συγκεκριμένες ημερομηνίες ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.
Αυτήν τη στιγμή η ΑΕΛ έχει περίπου 30 ποδοσφαιριστές, ενώ ο τεχνικός Κώστας Φραντζέσκος με τους συνεργάτες του Ηλία Κώτσιο και Μιχάλη Ζιώγα θέλουν έναν μικρότερο αριθμό, περίπου 26-27. Η λαρισινή ομάδα κινήθηκε πολύ γρήγορα μεταγραφικά με το κλείσιμο των Θεολόγου, Γιάκου, Παπαγεωργίου, Μαυρία, Κούστα, ενώ θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του Συμελίδη και η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τον Ξενοδόχοφ.
Απομένουν δύο ακόμα μεταγραφές ενός επιθετικού μέσου και η ΑΕΛ ψάχνει στο δυναμικό της, εκτός από την Ελλάδα, και στο εξωτερικό. Επίσης, θέλει πάση θυσία να εντάξει και έναν σέντερ φορ. Μετά την αποχώρηση του Ντουρμισάι η ανάγκη αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Οι παίκτες θα έρθουν στη Λάρισα στις 6 Ιουλίου όπου μέχρι τις 9 Ιουλίου θα κάνουν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Στις 10 και 11 Ιουλίου θα έχουν κενό και η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 12 Ιουλίου.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι από 26 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου και το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στις 28 Ιουλίου στην ευρυτανική πρωτεύουσα με κυπριακή ομάδα, τον Εθνικό Άχνας, που θα κάνει προετοιμασία στην ίδια περιοχή.
Με την ελπίδα ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μέχρι 12 Σεπτεμβρίου, η ΑΕΛ θα δώσει τρία συνολικά φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι, ενώ θα δοθούν και τέσσερα μετά το τέλος της προετοιμασίας. Οι αντίπαλοι ακόμη δεν έχουν βρεθεί, αφού είναι πολύ νωρίς.
ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ
Ένας ακόμα παλαίμαχος παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά πληροφορίες θα δραστηριοποιηθεί διοικητικά και αυτός είναι ο Νίκος Πατσιαβούρας, που αγωνίστηκε στη λαρισινή ομάδα από το 1978 μέχρι το 1985 παίζοντας 142 παιχνίδια και πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Υπήρξε μία φορά διεθνής, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass