Με ήττα 3-2 έπεσε η αυλαία στην Καλαμπάκα

Για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώλλα - Πανέμορφα γκολ πέτυχαν οι Στ. Δραχαλίβας και Χ. Μουλτσιάς

Δημοσίευση: 07 Ιουν 2021 20:10

Με ήττα 3-2 στην Καλαμπάκα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη φετινή ιδιάζουσα διοργάνωση της Γ’ Εθνικής ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος με το αποτέλεσμα αυτό έδωσε το δικαίωμα στη νικήτρια ομάδα των Μετεώρων να τον ξεπεράσει στην τελική κατάταξη.

Σε κάθε περίπτωση και αν δεν προκύψει οποιοδήποτε παράπλευρο κέρδος από ενδεχόμενη αλλαγή του αριθμού των υποβιβαζομένων ομάδων, οι Τσαριτσανιώτες θα κληθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία του Νομού Λάρισας, στην οποία θα επιστρέψουν μετά από τρία χρόνια.
Η πρώτη σημαντική στιγμή του χθεσινού αγώνα καταγράφηκε στο 20’, όταν σε μονομαχία Γερεντέ - Μιφτάρι καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, αλλά ο εκτελεστής Β. Αλμπάνης αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα αρκετά έξω από την εστία του Κατωτικίδη. Η εξέλιξη αυτή λειτούργησε ευεργετικά για τους «πρασίνους» και στο 23’ ο Στ. Δραχαλίβας με άψογο φαλτσαριστό σουτ από αριστερά νίκησε τον Γκουλιώνη, ανοίγοντας το σκορ (0-1).
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 51’ με τον Γκόβαρη, ενώ η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο χάθηκε στο 59’ όταν ο Ντάλλας «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι του Γκουλιώνη, ο οποίος γυρίζοντας να δει την κατάληξη της μπάλας την είδε να επιστρέφει πάνω του! Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Νίκου Φώλλα, στο 72’ ο Γερεντές πέτυχε το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Με διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής όμως, ο Χάρης Μουλτσιάς έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (77’, 2-2), αλλά τρία λεπτά αργότερα, ο Νάκος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Ανεπαρκής η διαιτησία του άπειρου Βολιώτη Ηλία Πλακιά (βοηθοί οι κ. Τασιόπουλος - Θάνος), που βαρύνεται με το ότι -παρά τη γενική απαίτηση- αρνήθηκε να πραγματοποιήσει cooling break στο πρώτο ημίχρονο, παρότι η θερμοκρασία άγγιζε τους 35 βαθμούς Κελσίου! Παράλληλα, δεν αντιλήφθηκε καν το φάουλ που έγινε επί του Ντελή και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό του (18’) και τη μεταφορά του στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ άσκησε μονομερώς πειθαρχικό έλεγχο «κιτρινίζοντας» τους  Μιφτάρι (32’) και Ντάλλα (79’).
ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (Γ. Ράτζας): Γκουλιώνης (86’ Κατσίκας), Τσιγαρίδας, Φωτίκας (52’ Νάκος), Ρόμπος, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου (86’ Καταρέλος), Γκόβαρης (63’ Αλ. Αλμπάνης), Μερτσιώτης, Β. Αλμπάνης, Γερεντές (86’ Παπαγεωργίου), Μαλάκος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας): Κατωτικίδης, Παϊτέρης, Μπουμπουνάρας, Ντελής (18’ λ.τ. Ντάλλας), Αλεξόπουλος, Χ. Μουλτσιάς, Ποτός (61’ Ντούφας), Μιφτάρι, Βλαχάκης, Χατζηλιόντας, Στ. Δραχαλίβας.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΦΩΛΛΑ - ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟ
Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες κατά την τρέχουσα πολλαπλά προβληματική περίοδο της πανδημίας, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Φώλλα και τον βοηθό του Νίκο Καραμήτσιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass