Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2021 19:00

Εως το τέλος του 2022 οι πέντε αλλαγές στους αγώνες

Τη διατήρηση των 5 αλλαγών σε όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μέχρι το τέλος του 2022, λόγω των ιδιαίτερων και δύσκολων συνθηκών που έχει δημιουργήσει παγκοσμίως η πανδημία του κορονοϊού, ανακοίνωσε η IFAB.


Το Διεθνές Συμβούλιο Ποδοσφαίρου (IFAB), μέσω του οποίου προχωρούν όλες οι αλλαγές στους κανονισμούς του αθλήματος, γνωστοποίησε πως οι ομάδες θα εξακολουθούν να έχουν το δικαίωμα για πέντε αλλαγές, σε όλες τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022.
Ο κανονισμός των πέντε αλλαγών που εφαρμόστηκε ανά την υφήλιο, με εξαίρεση την Premier League, θα ισχύσει και τη νέα σεζόν, ακόμη και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους στο Κατάρ.

 

Αφιλοκερδώς θα απασχοληθούν οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ
ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Οι εργαζόμενοι του ΣΕΓΑΣ, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η Ομοσπονδία σε αυτήν τη συγκυρία, αποδέχτηκαν την πρόταση της προέδρου Σοφίας Σακοράφα και δέχτηκαν να απασχοληθούν στα 4 επερχόμενα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2021, αμισθί-αφιλοκερδώς.
«Οι εργαζόμενοι, σεβόμενοι τις προσπάθειες των αθλητριών και αθλητών, των προπονητών και των συλλόγων για την επίτευξη των στόχων τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα απασχοληθούν χωρίς αμοιβή στα πανελλήνια πρωταθλήματα για να διεξαχθούν όσο το δυνατόν αρτιότερες διοργανώσεις, όπως άλλωστε έχουν πράξει επί σειρά ετών με την εμπειρία και τη γνώση που διαθέτουν.
Άλλωστε η κοινή πορεία και ο αγώνας για την επίτευξη των στόχων του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ διακατέχεται από σύμπνοια, αλληλοκατανόηση και αλληλοϋποστήριξη. Οι εργαζόμενοι σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία που περνά η Ομοσπονδία είναι παραπάνω από αυτονόητο ότι θα κάνουν το χρέος τους», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass