Θεωρητικές πλέον οι ελπίδες του Οικονόμου Τσαριτσάνης

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΜΕ 3-0

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2021 20:10

Θεωρητικές μόνο ελπίδες παραμονής διατηρεί πλέον ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος μετά τη χθεσινή ήττα του στο Δίον από τον τοπικό Δία με 3-0 βρίσκεται στο -5 από τη γραμμή σωτηρίας, δύο «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της ιδιότυπης φετινής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα είχε την ατυχία σε έναν ακόμα αγώνα να παραταχθεί εξαιρετικά αποδυναμωμένη εξαιτίας νέων προβλημάτων που προέκυψαν από τους ελέγχους covid, ενώ υποχρεώθηκε να πραγματοποιήσει νωρίς και δύο αναγκαστικές αλλαγές, περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τις ούτως ή άλλως πενιχρές εναλλακτικές λύσεις που διέθετε.
Οι γηπεδούχοι (με τον περσινό βοηθό προπονητή του Οικονόμου Μανώλη Μπατσαρά στο τεχνικό τους επιτελείο), από την πλευρά τους, εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και έχουν αποκτήσει ρεαλιστικές πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού, χωρίς να χρειάζεται να εστιάζουν αποκλειστικά στα όποια σενάρια τροποποίησης της προκήρυξης της Γ’ Εθνικής.
Στο 37’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Γεωργαντάς γύρισε την μπάλα από δεξιά και ο Μητράκας με διαγώνιο σουτ ευστόχησε, ενώ στο 45’ σε κεφαλιά του Κυπαρίσση ο Ν. Δραχαλίβας απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Γεωργαντάς με νέο σουτ «έγραψε» το 2-0.
Στο 60’ σε αντεπίθεση που εκδήλωσαν οι γηπεδούχοι με τον Δερμίση (αφού προηγήθηκε σύγκρουσή του με τον Παϊτέρη, για την οποία οι Τσαριτσανιώτες διαμαρτυρήθηκαν για τον μη καταλογισμό φάουλ, αλλά και για τη μη τήρηση fair play εκ μέρους του Δία Δίου), τελικός αποδέκτης ήταν ο Παναγιωτίδης που από κοντά διαμόρφωσε το 3-0. Αμέσως μετά, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον πεσμένο στο έδαφος Παϊτέρη που αναγκαστικά αντικαταστάθηκε.
Στο 75’ σουτ- «βολίδα» του Αποστολίδη «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι του Δραχαλίβα. Στο 90’+6’ σε ανατροπή του Βλαχάκη στα όρια της περιοχής (υπήρξαν ενστάσεις ότι η παράβαση μπορεί να σημειώθηκε επί της γραμμής, άρα να ήταν πέναλτι) καταλογίστηκε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Ποτός χωρίς να ανησυχήσει τον Μπαλάφα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του εκ Χαλκιδικής Στέφανου Δημητριάδη (βοηθοί οι συμπατριώτες του Θανάσης Μαλανδρής - Σαραφιανός Τσιρωνάς), με την επιφύλαξη της φάσης του 59’.Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γεωργαντάς (49’), Αποστολίδης (61’), Αδαμόπουλος (79’), Φυτόπουλος (90’+4’) των γηπεδούχων και οι Μπουμπουνάρας (12’ - συμπλήρωσε τέσσερις), Παϊτέρης (16’), Μουλτσιάς (22’), Μιφτάρι (60’), Βλαχάκης (90’+1’) των φιλοξενουμένων.
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Π. Παρασίδης): Μπαλάφας, Αδαμόπουλος, Δερμίσης,
Φυτόπουλος, Λιόλιος, Αποστολίδης (83’ Φωκαΐδης), Μητράκας, Δημηνάς (71’ Λαζαρίδης), Κυπαρίσσης (58’ Παναγιωτίδης), Καραμανώλας (83’ Παγωνίδης), Γεωργαντάς (71’ Καραθάνος).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας): Ν. Δραχαλίβας, Παϊτέρης (65’ λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Ευθυμιάδης, Αρσένης (33’ λ.τρ. Χατζής), Ντούφας, Μουλτσιάς, Βλαχάκης, Ποτός, Στ. Δραχαλίβας (76’ Παπαθανασίου).
* Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης ευχαριστεί τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία τους όπως και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν για την κατάσταση των δύο τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών Αρσένη και Παϊτέρη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass