«Καθάρισε» τη νίκη με αποφασιστικότητα

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡ. ΠΕΡΑΣΕ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΑΠΟ ΦΗΚΗ ΜΕ 3-2

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2021 20:00

Παίζοντας με αποφασιστικότητα και επιδεικνύοντας σαφή ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου του ο Ηρακλής Λάρισας πέρασε από τη Φήκη κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 3-2 και σφράγισε την παραμονή του στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη σ’ ένα ομολογουμένως κρίσιμο παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι ήθελαν εξίσου τους τρεις βαθμούς για τον ίδιο λόγο, έκανε φανερές τις προθέσεις της από την αρχή και έδειξε ότι ήταν το... αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.
Έτσι μόλις στο 10ο λεπτό ο Χρηστίδης με εντυπωσιακό σουτ από πλάγια αριστερά (και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισας ήταν ακόμα πιο ουσιαστική και στο 70’ ο Κακαβίτσης μετά από μπαλιά του Ναρίνογλου διπλασίασε τα τέρματα των «κυανολεύκων», θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις για τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 75’ με τον Τσιαφίτσα, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 80ό λεπτό όταν ο Ναρίνογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 για τον Ηρακλή. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, ωστόσο οι Γκουρσάνης, Κακαβίτσης και Ζαφειρίου δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν νωρίτερα.
Οι γηπεδούχοι που πάλεψαν μέχρι το τέλος κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 με τα γκολ του Ζέρβα (81’, 84’), ωστόσο ο Ηρακλής διαφύλαξε το προβάδισμά του και πήρε ένα «χρυσό» τρίποντο.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Kεχαγιάς (Κοζάνης), με βοηθούς τους κ. Βογιατζή και Παπαλίτσα (Καρδίτσας).
Π.Ο. ΦΗΚΗΣ (Τ. Ρούσσας): Ντάσκας, Τεντολούρης (88’ Μακρής), Τζέλης (70’ Mπαμπατσιάς), Μωραΐτης, Κιτσόπουλος, Καλαμαράς (88’ Μπακάλη), Σκαρλέας, Ιωάννου (83’ Στεργίου), Μπέτσας, Ζέρβας, Τσιαφίτσας (83’ Δρόσος).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Στοΐνοβιτς Χ., Ναρίνογλου, Χατζηλιάδης, Τσακίρης, Χατζόπουλος (63’ λ.τ Σκαφιδάς), Γκιουρσάνης (72’ Πότσι), Παρλάντζας (72’ Φώτος), Χριστίδης (79’ Αναδολού), Ζαφειρίου (78’ λ.τ Κίτσιος), Κακαβίτσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass