Εμεινε και πάλι με τις εντυπώσεις ο Οικονόμος

* Xωρίς εναλλακτικές λύσεις, ηττήθηκε στο Ν. Κεραμίδι 1-0

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2021 20:30

Παρότι αποδεκατισμένος από την πληθώρα αναγκαστικών απουσιών (τραυματισμοί, τιμωρίες, στράτευση, θετικοί σε συμπτώματα Covid), ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πάλεψε χθες με όλες του τις δυνάμεις στο Νέο Κεραμίδι αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Εθνικό με 1-0, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις πιθανότητές του για παραμονή στην Γ’ Εθνική. Η νεανική ομάδα του Νίκου Φώλλα στάθηκε απόλυτα ανταγωνιστική σε σχέση με τον πληρέστερο αντίπαλό της, αλλά προδόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων.


Πάντως, το στοιχείο που πρέπει να πιστωθεί στους «πράσινους» είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνουν στοιχεία της απόδοσής τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ανεξάρτητα από την έκβαση της τωρινής τους προσπάθειας.
Αφού στο 13’ πλασέ του Χατζηλιόντα από πλάγια θέση εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Καλαϊτζίδης, στο 18’ οι Τσαριτσανιώτες έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ: Μετά από ενέργεια του Βλαχάκη από αριστερά, ο Ντούφας από το σημείο του πέναλτι σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 29’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο γκολ με τον Φ. Κόλα, το πλασέ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Ν. Δραχαλίβας, ενώ στο 39’ ο Ποτός ανακόπηκε την τελευταία στιγμή σε θέση προφανούς ευκαιρίας πριν απειλήσει τον Καλαϊτζίδη από τα όρια της μεγάλης περιοχής.
Στο 54’ οι Κατερινιώτες άνοιξαν το σκορ με συρτό σουτ του Κατσιαμήτα (το γκολ που έμελλε να κρίνει και την τύχη της αναμέτρησης), ενώ στο 70’ με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής ο Βλαχάκης «άγγιξε την ισοφάριση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Στο 89’ σε σουτ του Σεχολάρι ο Ν. Δραχαλίβας απέκρουσε και με τη βοήθεια του δεξιού δοκαριού του, η μπάλα απομακρύνθηκε, κρατώντας «ανοικτό» το αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Βολιώτη Γιώργου Τασιόπουλου (Σταύρος Σαμαράς - Κώστας Τασιόπουλος), αν και ο α’ βοηθός δέχθηκε αρκετή πίεση από τον πάγκο των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Φ. Κόλα (35’), Κατσιαμήτας (40’), Χατζηδίμπας (59’), Ρ. Κόλα (67’), Μαργαρίτης (72’) των γηπεδούχων και οι Παϊτέρης (32’), Πάτσης (39’, συμπλήρωσε τέσσερις), Ντελής (84’) των φιλοξενουμένων. Παράλληλα, «κιτρινίστηκαν» από τον πάγκο των γηπεδούχων οι αξιωματούχοι Πέτρος Κεραμιδάς (50’) και Στέλιος Καλαϊτζίδης (60’) για τις διαμαρτυρίες τους.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Ηλίας Μπαζάκος): Απ. Καλαϊτζίδης, Δαλαμήτρας, Φ. Κόλα, Χατζηδίμπας, Μυστρίδης, Ν.Καλαϊτζίδης, Τσενεκλής, Ρ. Κόλα, Σεχολάρι (90’+1’ Αλ.Καρτσαμπάς), Κατσιαμήτας (70’ Σ. Γιαζιτζόγλου), Μαργαρίτης (80’ Κατσάρας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν. Δραχαλίβας, Παϊτέρης, Στ. Δραχαλίβας, Ντελής, Πάτσης, Αρσένης, Ντούφας (73’ Παπαθανασίου), Μιφτάρι, Βλαχάκης, Χατζηλιόντας (80’ Κωνσταντινίδης), Ποτός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass