Παλικαρίσιος βαθμός για τον Π.Ο.Ε.

ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΕΠΚΟΛΑΪ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ 1-1

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2021 20:05

Παλικαρίσιο βαθμό απέσπασε χθες στην Κοζάνη ο Π.Ο.Ε., ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα, σε αγώνα για τη 10η ημέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος).


Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 18’. Ο Μαυροματίδης έκανε το γύρισμα κι η μπάλα βρήκε το χέρι του Σουγλή με τον διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι.
Το εκτέλεσε ο Μπακάλης υποχρεώνοντας τον Γούπο σε μια εκπληκτική απόκρουση διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.
Η ομάδα της Κοζάνης πάντως πέτυχε γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Μπίντσης στο 44’ σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Π.Ο.Ε., αναπήδησε μπροστά από τον Γούπο και κατέληξε στα δίχτυα.
Η ομάδα της Ελασσόνας δεν το έβαλε κάτω και στο 60’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγκούνη, ο Περτζιόνι κέρδισε την κεφαλιά μπροστά από τον τερματοφύλακα της Κοζάνης με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή. Η μπάλα στη συνέχεια έφτασε στον Πεπκολάι, στη «χρυσή» αλλαγή όπως αποδείχτηκε του Ζήση Ζιάγκα, που με δυνατό κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Διαιτητής ήταν ο κ. Μαυρίδης (Ημαθίας), που είχε συνεργάτες τους κ. Παπαδάκη και Ζουρνατζίδη, επίσης από την Ένωση Ημαθίας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΚΟΖΑΝΗ (Κερλίδης): Στόικος, Δινοβίτσης, Αλμασίδης, Σαρηγιαννίδης, Σερσέμης, Μπακάλης, Τσώτσος (87’ Δούμας), Αλεξίου, Συράκος (73’ Χατζηνίκου), Μπίντσης, Μαυροματίδης (87’ Χατζηστεφάνου).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Λαγός, Νταμπώσης, Σουγλής, Περγκιόνι, Αθανασούλης (46’ Καραγκούνης), Γκαμπέτας (85’ Μπούσιας), Φουρκιώτης, Μουστάκας (82’ Καραμούλας), Ματούλας (70’ Τσάτσος), Λαζαρίδης (46’ Πεπκολάι).

 

*Με ανακοίνωσή του ο ΠΟ Ελασσόνας, ευχαρίστησε τον ΦΣ Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία: «Η Διοίκηση του ΠΟ Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του ΦΣ Κοζάνης για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας στο μεταξύ μας παιχνίδι που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass