Δημιουργία βοηθητικών γηπέδων κι άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων στον Τύρναβο

*ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Γ. ΚΟΚΟΥΡΑ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2021 20:22

Την προγραμματική σύμβαση του έργου «Δημιουργία βοηθητικών γηπέδων και λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Τυρνάβου», υπέγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με τον δήμαρχο Τυρνάβου, Γιάννη Κόκουρα.


Το Έργο, συνολικού προϋπολογισμού 218.000 ευρώ, ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού περιλαμβάνει την κατασκευή δύο (2) βοηθητικών γηπέδων ποδοσφαίρου 7Χ7 με συνθετικό χλοοτάπητα και τέσσερις (4) ιστούς φωτισμού για έκαστο γήπεδο, παραπλεύρως των υφισταμένων γηπέδων στις Κοινότητες Δαμασίου και Αργυροπουλίου και την αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στα δύο (2) γήπεδα 5Χ5 της πόλης του Τυρνάβου.
Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ανέρχεται σε 15 μήνες και ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού για το αμέριστο ενδιαφέρον του προκειμένου να εκσυγχρονιστούν οι αθλητικές υποδομές της περιοχής.
Ο κ. Αυγενάκης, από την πλευρά του, τόνισε ότι «η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και η κατασκευή κάθε αθλητικής εγκατάστασης, μικρής ή μεγάλης, είναι πρωταρχικό μέλημα της μεταρρυθμιστικής φιλοσοφίας μας. Σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, εναρμονισμένες με τις περιβαλλοντικές πολιτικές, τις ανάγκες της εποχής και των τοπικών κοινωνιών, είναι προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη του αθλητισμού μας. Η νέα γενιά και συνολικά η αθλητική οικογένεια τις έχει ανάγκη και δουλεύουμε καθημερινά προς αυτήν την κατεύθυνση για κάθε γωνιά της χώρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass