Κρίθηκαν τα εισιτήρια, όχι η κατάταξη

*ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2021 20:05

Μόνο για το γόητρο θα παίξουν, ουσιαστικά, οι έξι ομάδες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των play offs της Super League. Τα εισιτήρια που οδηγούν στα προκριματικά του Champions League (Ολυμπιακός) και του Conference League (ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ) έχουν

βρει κατόχους, ωστόσο η τελική κατάταξη παίζει τον δικό της ρόλο στο πρεστίζ των συλλόγων.
Σε μία πρόβα τζενεράλε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον Πειραιά τον ΠΑΟΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποιεί αρκετά «πειράματα» τις τελευταίες αγωνιστικές, κάτι που έχει κόστος στα αποτελέσματα, τη στιγμή που η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει βρει ρυθμό και κρατάει στα χέρια της τη δεύτερη θέση. Την οποία εποφθαλμιούν ο Άρης, που περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον αποκαρδιωμένο -αλλά και χωρίς πλέον τον Λάζλο Μπόλονι- Παναθηναϊκό, αλλά και η ΑΕΚ που φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον άκρως αξιόμαχο Αστέρα.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των Play Off της Super League:
19:30 Άρης – Παναθηναϊκός (NS3)
19:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (NS4)
19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (NS2)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 34 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 77-18 84
2. ΠΑΟΚ 60-32 64
3. Άρης 41-26 59
4. ΑΕΚ 52-44 58
5. Παναθηναϊκός 40-30 52
6. Αστέρας Τρίπολης 34-37 47
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League. Ο Βασίλης Φωτιάς θα σφυρίξει το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ (19:30). Συνεργάτες του θα είναι οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας) και Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), 4ος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και στο VAR θα βρίσκεται ο Λετονός, Άντρις Τρεϊμάνις με AVAR τον Ηλία Κωνσταντίνου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακάκης (Αθηνών).
Στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό (19:30), ο Ούγγρος, Βαντ Ίστβαν, θα είναι ο διαιτητής. Ο 41χρονος είναι διεθνής από το 2007 διαιτητής και θα έχει βοηθούς τους Ίστβαν Άλμπερτ και Έλληνα Θόδωρο Γεωργίου (Ουγγαρίας). 4ος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), στο VAR ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς και AVAR ο Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Εμμανουήλ Ταπαντζάς (Θράκης).
Στην αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ στην Τρίπολη (19:30), διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), ο οποίος για βοηθούς θα έχει τους Ιορδάνη Απτσόγλου (Αθηνών) και Μπάξμπαου Ρέινχαρντ (Αν. Αττικής). 4ος ορίστηκε ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας), στο VAR ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και AVAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Πρέβεζας/Λευκάδας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Εμμανουήλ Γιανναδάκης (Λασιθίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass