Πήρε Φουρκιώτη ο ΠΟΕ

Δημοσίευση: 17 Απρ 2021 20:05

Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο ΠΟ Ελασσόνας καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού μέσου Χάρη Φουρκιώτη (γεννηθείς 04/03/2001) που ανήκε στην ΑΕΛ.


Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Τυρνάβου και από εκεί μεταπήδησε στις Κ-17 και Κ-19 της ΑΕΛ και έγινε επαγγελματίας στην ΠΑΕ ΑΕΛ στο ξεκίνημα της σεζόν 2020.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας μας καλωσορίζουν τον Χάρη Φουρκιώτη που από σήμερα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του ιστορικού Π.Ο.Ελασσόνας και του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία, κάθε προσωπική ευτυχία, μια πετυχημένη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».
Με την προπόνηση, που έγινε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΠΟΕ για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Ο προπονητής της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και συμπεριέλαβε στην αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Χάρη Φουρκιώτη.
Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Γούπος, Γκουτζουρέλας, Νταμπώσης, Λαγός, Σουγλής, Περτζιόνι, Μπούσιας, Αθανασούλης, Μουστάκας, Καραμούλας, Λαζαρίδης, Κουκούλης, Μπαρλαγιάννης, Γκαμπέτας, Γκαντούνας, Ματούλας, Πεπκολάι, Καραγκούνης, Χατζηβασίλης, Τσάτσος, Φουρκιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass