Ηττα γνώρισε ο Ηρακλής Λάρισας

Στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας με σκορ 2-0

Δημοσίευση: 12 Απρ 2021 20:15

Δυνατό παιχνίδι διεξήχθη χθες στο γήπεδο Νέου Κεραμιδίου Πιερίας, όπου ο Ηρακλής Λάρισας ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με σκορ 2-0.


Αποτέλεσμα που αδικεί τη λαρισινή ομάδα, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δέχτηκε δύο γκολ στην επανάληψη και έχασε το ματς.
Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικές με τους «κυανόλευκους» να έχουν ένα πολύ καλό πρώτο μέρος με κλασικές ευκαιρίες και ένα δεύτερο που μόχθησαν μέχρι το τέλος.
Στο 26’ ο Κακαβίτσης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία. Στο 43’ ο ίδιος παίκτης κάνει ένα ωραίο σουτ από αριστερά, αλλά πέρασε λίγο άουτ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ηρακλής έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Συγκεκριμένα ο Κακαβίτσης έκανε την κεφαλιά, έδιωξε ασταθώς ο κίπερ των γηπεδούχων και στην επαναφορά της μπάλας ο Χατζόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Τσενεκλής βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Σπηλιόπουλου, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Κατσιαμήτα να ανοίγει το σκορ για το 1-0.
Στο 80’ ο Κακαβίτσης έκανε ένα μακρινό σουτ αλλά και πάλι δεν βρήκε δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, από κόρνερ του Γκιουρσάνη, ο Γαλάνης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, δεν μπόρεσε όμως να βρει στόχο.
Στο 91’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με σουτ του Μαργαρίτη. Λίγο πριν το τέλος ο Ηρακλής που δεν άξιζε αυτή την ήττα, «φωνάζει» για ένα χέρι του Χατζηδίμπα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς και στη συνέχεια της φάσης ο Φώτος έκανε το σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παγώνης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Μαδίτση, Κωνσταντινίδη, όλοι από την Ένωση Μακεδονίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Καλαϊτζίδης Α., Καρτσαμπάς Α., Κόλλα (69’ Τουλκερίδης), Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς Χ., Καλαϊτζίδης Ν., Τσενεκλής (69’ Γιατζιτζόγλου), Κόλλα, Γαρυφαλλόπουλος (84’ Μαργαρίτης), Κατσιαμήτας (75’ Κατσάρας), Σεχολάρι (84’ Μυστρίδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Ναρίνογλου, Στοΐνοβιτς (89’ Καμπέρης), Τσακίρης, Χατζηλιάδης, Μπάμης, Γκιουρσάνης, Χατζόπουλος (77’ Κίτσιος), Χρηστίδης (66’ Φώτος), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass