Με πέναλτι έχασε ο Αετός Μακρυχωρίου

Χθες στον Παλαμά από τον Ατρόμητο με σκορ 1-0

Δημοσίευση: 12 Απρ 2021 20:00

Με πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του στο 9’ της αναμέτρησης, ο Αετός Μακρυχωρίου ηττήθηκε από τον Ατρόμητο Παλαμά με 1-0, σε αγώνα για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπου είχαμε χθες επανεκκίνηση.


Οι «Πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν πολύ νωρίς μόλις στο 9’ όταν ο Κατσιγιάννης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Μισυρλή, στη συνέχεια το εκτέλεσε ο Ζιάγκος Παναγιώτης, για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έκρινε το παιχνίδι.
Μία πολύ καλή στιγμή στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45’ είχε ο Αετός με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρή, όπου ο Κουτσόπουλος έβγαλε με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Στην επανάληψη ο Αετός παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος και πάλεψε για την ισοφάριση, όμως η άμυνα του Ατρομήτου δεν του το επέτρεψε μέχρι το τέλος του ματς. Ευκαιρίες έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τους Γιαννακόπουλο και Κατσαμάγκα, ενώ στο 90’ ζήτησαν πέναλτι, υποστηρίζοντας πως η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού του Ατρομήτου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λεωνίδας, που είχε συνεργάτες τους κ.κ. Αλεξόπουλο-Παπαγεωργόπουλο, όλοι από την Ένωση Τρικάλων.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Τάκης Παραφέστας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Ισούφης, Μπασιάκας, Παπαδημητρίου (54’ Χατζηγιάννης Σ.), Κατσιγιάννης (73’ Ζιάγκος Τ.), Καρβούνης (54’ Βαγγελάκος), Ζιάγκος Π. (83’ Κούλπας), Κόκκινος Α. (54’ Παπαδημητρόπουλος).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισυρλής, Γιαννακόπουλος, Κουμπούρας, Σιάτρας, Γκαμπέτας, Μπλέντι, Ζησούλης (80’ Καλτσάς), Αλεξανδρής, Λεσάι, Μουξιός (46’ Δρόσος), Κατσαμάγκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass